Η
Εθελοντική Oμάδα Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ, με επικεφαλής τον ομότιμο
καθηγητή του Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Συνεταιρισμών κ.Χρίστο
Καμενίδη.
Xρόνος διάθεσης: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. Τόπος διάθεσης: Καυτανζόγλειο Στάδιο (χώρος πάρκινγκ) εφαπτόμενο με την οδό Αγίου Δημητρίου.
1. Ελαιόλαδο
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το Βανάτο Ζακύνθου, των ελαιοπαραγωγών
Ν. & Ε. Βλασσόπουλου. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,4 (0,34). Τιμή
17 € το 5λιτρο δοχείο. 2. Ελιές α) Ελιές θρούμπες (μαύρες και πράσινες) από τη Θάσο. Τιμή 3,50€/χλγρ. Χ. Παυλοπούλου β) Ελιές από την Ορμύλια Χαλκιδικής. Πράσινες (τσακιστές) 2 €/χλγρ. Μαύρες (1) με κουκούτσι: 2,5 €/χλγρ. (2) χωρίς κουκούτσι 3 €/χλγρ., Παραγωγός Α. Παυλούδη. γ)Πράσινη ελιά Χαλκιδικής από Παραλία Διονυσίου Μουδανιών προς 2,65 €/χλγρ. Παραγωγός Ε. Γαλάνη. δ)Πράσινες στρογγυλές ελιές Άμφισσας από Καραβόμυλο Στυλίδας προς 1,50€/χλγρ. (Κ. Περτσιμάς). 3-5 Τυρί Φέτα-Κεφαλοτύρι-Γραβιέρα
α) Από το Λιβάδι Ολύμπου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΒΟΣΚΟΣ», (α)Τυρί
φέτα, (μικτό και κατσικίσιο). Τιμή: 7 €/χλγρ. και 13,00 € η συσκευασία
των 2 χλγρ., (β) κεφαλοτύρι και γραβιέρα προς 9,80 €/χλγρ. β) Από τα Γρεβενά, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Τυρί φέτα (μικτό και κατσικίσιο). Τιμή 6,5€/χλγρ. 6. Μέλι
α) Ανθόμελο και πευκόμελο Χαλκιδικής, σε γυάλινη συσκευασία του 1 χλγρ.
προς 6 € και πλαστική συσκευασία των 3 χλγρ. προς 17 €. Παραγωγός οικ.
Ν. και Σ. Σαμαρά. β) Ανθόμελο και πευκόμελο Αρναίας
πιστοποιημένο κατά ISO και HACCP. Παραγωγός Π. Ρεπάνης. Τιμή: 6 ευρώ το
χιλιόγραμμο σε μεταλλική συσκευασία 1 και 2 χιλιογράμμων. γ) Ανθόμελο και πευκόμελο. Παραγωγός Γ. Καντζάρας. Τιμή 6 €/χλγρ. και 17 € τα 3 χλγρ. 7. Ρύζι
α) Της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών, προς 1 €/ χλγρ. Καρολίνα,
προς 0,90 €/χλγρ. Γλασέ και 0,90€/χλγρ. Νυχάκι σε συσκευασία των 5
χλγρ. **Απαιτείται επαρκής παραγγελία. β) Από τα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Β.Κωστίδης, Καρολίνα προς 1 €/χλγρ. γ) Από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Γ. Καντζάρας. Ρύζι νυχάκι προς 0,90 €/χλγρ. δ) Από Προβατά Σερρών, ποικιλίας Serious προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Χ. Γκιαούρη. 8. Αλεύρι
Αλεύρι 55% από ελληνικό σιτάρι του Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αγροτικών
Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς. Τιμή: 0,60€/χλγρ. σε συσκευασία των 10 χλγρ.
**Απαιτείται επαρκής παραγγελία. 9. Πατάτες (κιτρινόσαρκη ποικιλία Agria) Από την Άνω Βροντού Σερρών προς 0,50 €/χλγρ. Παραγωγός Νίκος Χαλάτσης. 10. Κρεμμύδια α) Από το Ψυχικό Σερρών. Παραγωγός Σ. Κωστίδης. Τιμή 0,30€/χλγρ. β) Από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βιολογικά προς 0,60€/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Καλιμτζόγλου 11. Φασόλια α) Από Ματαράγκα Καρδίτσας βιολογικά προς 3 €/χλγρ. Παραγωγός: Κ. Βησαρόπουλος. β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών προς 3,5€/χλγρ. γ) Από Χρυσούπολη Καβάλας, ελληνική αναρριχόμενη ποικιλία, προς 3,5€/χλγρ. Παραγωγός: Θ. Ζιγνέλης δ) Από Καστοριά, φασόλια Γίγαντες προς 4 €/χλγρ. Παραγωγός: Π. Μπάτζιος 12 & 13. Φακές-Ρεβίθια α) Από Καρδίτσα (βιολογικά) προς 2,50 €/χλγρ. οι φακές και 3 €/χλγρ. τα ρεβίθια. (Κ. Βησαρόπουλος). β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (α)φακές προς 2,5€/χλγρ. και (β)ρεβίθια 2€/χλγρ γ)Από Επανωμή Θεσ/νίκης, φακές προς 1,50 €/χλγρ. και ρεβίθια 1,60€/χλγρ. Παραγωγός: E. Πολυχρονιάδου. δ) Από Ψυχικό Λάρισας. (α) Φακές: 1.50€/χλγρ. και (β) ρεβίθια 2€/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Ζησοπούλου 14. Μήλα α) Από Ροδοχώρι Νάουσας, στάρκιν & γκόλντεν προς 0,50 και 0,75€/χλγρ ανάλογα με μέγεθος. Α. Κοσμίδης 15 Λεμόνια Από Άρτα προς 0,80 €/χλγρ. λεμόνια. Παραγωγός: Ζ. Παπακίτσος. 16. Ακτινίδια Βιολογικά Από το Γόνιμο Σερρών, προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Νίκος Καρακοζίδης. 17. Φράουλες Από το Σβορώνο Κατερίνης προς 2€/χλγρ. σε συσκευασίες του 1/2 και των 2,5 χλγρ. Παρ.: Χ. Κωνσταντινίδης 18-21. Λάχανα, Αντίδια, Σπανάκια και πράσα α)Από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης προς 0,20, 0,50, 0,60 €/χλγρ. αντίστοιχα. Πράσα 1€/χλγρ. Παραγωγός: Φ. Θεοδωράκη β) Από την Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 0,20, 0,50, 0,60 €/χλγρ. αντίστοιχα. Παραγωγός Π. Τσακνάκης γ) Από Επανωμή Θεσσαλονίκης, αντίδια και σπανάκι προς 0,50€/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Πολυχρονιάδου. 22. Κολοκυθάκια βιολογικά Από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης 1€/χλγρ. Παραγωγός: Φ. Θεοδωράκη 23 & 24. Καρότα και σκόρδα Βιολογικά Από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προς 0,90€/χλγρ. και 4 €/χλγρ αντίστοιχα. (Σ. Καλιμτζόγλου) 25 & 26. Μαρούλια και παντζάρια α) Μαρούλια βιολογικά από τη Γέφυρα Θεσ/νίκης προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Καλιμτζόγλου β) Μαρούλια από ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών προς 0,70 €/χλγρ. γ) Παντζάρια από την Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 0,60€/χλγρ. Παραγωγός: Π. Τσακνάκης 27 & 28 Κουνουπίδι και μπρόκολο α)Από Γρεβενά μπρόκολο προς 0,70 €/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Καραστάθης β) από Επανωμή Θεσσαλονίκης κουνουπίδι προς 0,60€/ χλγρ. (Π. Τσακνάκης) 29. Αγριόχορτα α) Άγρια ραδίκια και μαρούλια από Γρεβενά προς 1,5€/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Καραστάθης β) Ζοχοί και παπαρούνες από Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 1€/χλγρ. Παραγωγός: Π. Τσακνάκης 30. Σαλιγκάρια εκτροφής Από το Μεσημέρι Θεσσαλονίκης προς 4,5 €/χλγρ. Παραγωγός: Δ. Λέλεκα 31. Κρασί α) Από Τρίκομο Γρεβενών προς 2€/λίτρο. Παραγωγός: Στέφανος Ράπτης. β) Από Γέφυρα Θεσ/νίκης προς 2€/λίτρο. Παραγωγός: Δ. Δραγάνογλου. 32 & 33 Παραδοσιακά Τρόφιμα (τραχανάς, πλιγούρι) Από τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αιγινίου Πιερίας «ΑΡΜΟΝΙΑ».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες σας να δοθούν στο email:
agroproionta@yahoo.gr, ή στα τηλέφωνα: 6947-74.39.47(Άρης),
6938.15.82.99 (Δημήτρης) και 6982.44.30.69 (Παναγιώτης).
by M.X.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου