Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Απευθείας διάθεση αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς στο Καυτανζόγλειο σήμερα - Τιμές προϊοντων


 
Η Εθελοντική Oμάδα Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ, με επικεφαλής τον ομότιμο καθηγητή του Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Συνεταιρισμών κ.Χρίστο Καμενίδη.



Xρόνος διάθεσης: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ.

Τόπος διάθεσης: Καυτανζόγλειο Στάδιο (χώρος πάρκινγκ) εφαπτόμενο με την οδό Αγίου Δημητρίου.



1. Ελαιόλαδο

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το Βανάτο Ζακύνθου, των ελαιοπαραγωγών Ν. & Ε. Βλασσόπουλου. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,4 (0,34). Τιμή 17 € το 5λιτρο δοχείο.

2. Ελιές

α) Ελιές θρούμπες (μαύρες και πράσινες) από τη Θάσο. Τιμή 3,50€/χλγρ. Χ. Παυλοπούλου

β) Ελιές από την Ορμύλια Χαλκιδικής. Πράσινες (τσακιστές) 2 €/χλγρ. Μαύρες (1) με κουκούτσι: 2,5

€/χλγρ. (2) χωρίς κουκούτσι 3 €/χλγρ., Παραγωγός Α. Παυλούδη.

γ)Πράσινη ελιά Χαλκιδικής από Παραλία Διονυσίου Μουδανιών προς 2,65 €/χλγρ. Παραγωγός Ε. Γαλάνη.

δ)Πράσινες στρογγυλές ελιές Άμφισσας από Καραβόμυλο Στυλίδας προς 1,50€/χλγρ. (Κ. Περτσιμάς).

3-5 Τυρί Φέτα-Κεφαλοτύρι-Γραβιέρα

α) Από το Λιβάδι Ολύμπου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΒΟΣΚΟΣ», (α)Τυρί φέτα, (μικτό και κατσικίσιο). Τιμή: 7 €/χλγρ. και 13,00 € η συσκευασία των 2 χλγρ., (β) κεφαλοτύρι και γραβιέρα προς 9,80 €/χλγρ.

β) Από τα Γρεβενά, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Τυρί φέτα (μικτό και κατσικίσιο). Τιμή 6,5€/χλγρ.

6. Μέλι

α) Ανθόμελο και πευκόμελο Χαλκιδικής, σε γυάλινη συσκευασία του 1 χλγρ. προς 6 € και πλαστική συσκευασία των 3 χλγρ. προς 17 €. Παραγωγός οικ. Ν. και Σ. Σαμαρά.

β) Ανθόμελο και πευκόμελο Αρναίας πιστοποιημένο κατά ISO και HACCP. Παραγωγός Π. Ρεπάνης. Τιμή: 6 ευρώ το χιλιόγραμμο σε μεταλλική συσκευασία 1 και 2 χιλιογράμμων.

γ) Ανθόμελο και πευκόμελο. Παραγωγός Γ. Καντζάρας. Τιμή 6 €/χλγρ. και 17 € τα 3 χλγρ.

7. Ρύζι

α) Της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών, προς 1 €/ χλγρ. Καρολίνα, προς 0,90 €/χλγρ. Γλασέ και 0,90€/χλγρ. Νυχάκι σε συσκευασία των 5 χλγρ. **Απαιτείται επαρκής παραγγελία.

β) Από τα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Β.Κωστίδης, Καρολίνα προς 1 €/χλγρ.

γ) Από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Γ. Καντζάρας. Ρύζι νυχάκι προς 0,90 €/χλγρ.

δ) Από Προβατά Σερρών, ποικιλίας Serious προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Χ. Γκιαούρη.

8. Αλεύρι

Αλεύρι 55% από ελληνικό σιτάρι του Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς. Τιμή: 0,60€/χλγρ. σε συσκευασία των 10 χλγρ. **Απαιτείται επαρκής παραγγελία.

9. Πατάτες (κιτρινόσαρκη ποικιλία Agria)

Από την Άνω Βροντού Σερρών προς 0,50 €/χλγρ. Παραγωγός Νίκος Χαλάτσης.

10. Κρεμμύδια

α) Από το Ψυχικό Σερρών. Παραγωγός Σ. Κωστίδης. Τιμή 0,30€/χλγρ.

β) Από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βιολογικά προς 0,60€/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Καλιμτζόγλου

11. Φασόλια

α) Από Ματαράγκα Καρδίτσας βιολογικά προς 3 €/χλγρ. Παραγωγός: Κ. Βησαρόπουλος.

β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών προς 3,5€/χλγρ.

γ) Από Χρυσούπολη Καβάλας, ελληνική αναρριχόμενη ποικιλία, προς 3,5€/χλγρ. Παραγωγός: Θ. Ζιγνέλης

δ) Από Καστοριά, φασόλια Γίγαντες προς 4 €/χλγρ. Παραγωγός: Π. Μπάτζιος

12 & 13. Φακές-Ρεβίθια

α) Από Καρδίτσα (βιολογικά) προς 2,50 €/χλγρ. οι φακές και 3 €/χλγρ. τα ρεβίθια. (Κ. Βησαρόπουλος).

β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (α)φακές προς 2,5€/χλγρ. και (β)ρεβίθια 2€/χλγρ

γ)Από Επανωμή Θεσ/νίκης, φακές προς 1,50 €/χλγρ. και ρεβίθια 1,60€/χλγρ. Παραγωγός: E. Πολυχρονιάδου.

δ) Από Ψυχικό Λάρισας. (α) Φακές: 1.50€/χλγρ. και (β) ρεβίθια 2€/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Ζησοπούλου

14. Μήλα

α) Από Ροδοχώρι Νάουσας, στάρκιν & γκόλντεν προς 0,50 και 0,75€/χλγρ ανάλογα με μέγεθος. Α. Κοσμίδης

15 Λεμόνια

Από Άρτα προς 0,80 €/χλγρ. λεμόνια. Παραγωγός: Ζ. Παπακίτσος.

16. Ακτινίδια Βιολογικά

Από το Γόνιμο Σερρών, προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Νίκος Καρακοζίδης.

17. Φράουλες

Από το Σβορώνο Κατερίνης προς 2€/χλγρ. σε συσκευασίες του 1/2 και των 2,5 χλγρ. Παρ.: Χ. Κωνσταντινίδης

18-21. Λάχανα, Αντίδια, Σπανάκια και πράσα

α)Από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης προς 0,20, 0,50, 0,60 €/χλγρ. αντίστοιχα. Πράσα 1€/χλγρ. Παραγωγός: Φ. Θεοδωράκη

β) Από την Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 0,20, 0,50, 0,60 €/χλγρ. αντίστοιχα. Παραγωγός Π. Τσακνάκης

γ) Από Επανωμή Θεσσαλονίκης, αντίδια και σπανάκι προς 0,50€/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Πολυχρονιάδου.

22. Κολοκυθάκια βιολογικά

Από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης 1€/χλγρ. Παραγωγός: Φ. Θεοδωράκη

23 & 24. Καρότα και σκόρδα Βιολογικά

Από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προς 0,90€/χλγρ. και 4 €/χλγρ αντίστοιχα. (Σ. Καλιμτζόγλου)

25 & 26. Μαρούλια και παντζάρια

α) Μαρούλια βιολογικά από τη Γέφυρα Θεσ/νίκης προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Σ. Καλιμτζόγλου

β) Μαρούλια από ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών προς 0,70 €/χλγρ.

γ) Παντζάρια από την Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 0,60€/χλγρ. Παραγωγός: Π. Τσακνάκης

27 & 28 Κουνουπίδι και μπρόκολο

α)Από Γρεβενά μπρόκολο προς 0,70 €/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Καραστάθης

β) από Επανωμή Θεσσαλονίκης κουνουπίδι προς 0,60€/ χλγρ. (Π. Τσακνάκης)

29. Αγριόχορτα

α) Άγρια ραδίκια και μαρούλια από Γρεβενά προς 1,5€/χλγρ. Παραγωγός: Ε. Καραστάθης

β) Ζοχοί και παπαρούνες από Επανωμή Θεσσαλονίκης προς 1€/χλγρ. Παραγωγός: Π. Τσακνάκης

30. Σαλιγκάρια εκτροφής

Από το Μεσημέρι Θεσσαλονίκης προς 4,5 €/χλγρ. Παραγωγός: Δ. Λέλεκα

31. Κρασί

α) Από Τρίκομο Γρεβενών προς 2€/λίτρο. Παραγωγός: Στέφανος Ράπτης.

β) Από Γέφυρα Θεσ/νίκης προς 2€/λίτρο. Παραγωγός: Δ. Δραγάνογλου.

32 & 33 Παραδοσιακά Τρόφιμα (τραχανάς, πλιγούρι)

Από τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αιγινίου Πιερίας «ΑΡΜΟΝΙΑ».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες σας να δοθούν στο email: agroproionta@yahoo.gr, ή στα τηλέφωνα: 6947-74.39.47(Άρης), 6938.15.82.99 (Δημήτρης) και 6982.44.30.69 (Παναγιώτης).

by M.X.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου