Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Στα βήματα του Απ. Παύλου

 

Ο Σύλλογος, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ « Η ΚΥΨΕΛΗ » του Τοπικού διαμερίσματος Μεθώνης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του  εορτασμού  του  πολιούχου  του  τόπου  μας  Απ. Πάυλου,  διοργάνωσε  στις  27/6/2014 τον  τέταρτο αγώνα  δρόμου ¨Στα βήματα του Απ. Παύλου¨ 2Κm.

       Ο σκοπός του αγώνα ήταν κατά πρώτον λόγο συμβολικός ,προς τιμήν του περάσματος του Απ. Παύλου από τον τόπο μας και κατά δεύτερον λόγο, η διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και της άθλησης γενικά σαν τρόπο ζωής , σε μικρούς και μεγάλους .
      Ειδικά στις μικρές ηλικίες σκοπό έχει ,να εμφυσήσει , την χαρά της προσπάθειας, τον υγιές τρόπο ζωής, την υγιή διατροφή για καλά αποτελέσματα, τον υγιή ανταγωνισμό, την συνεργασία, την κοινωνικότητα, τον σεβασμό στην προσπάθεια του διπλανού και γενικά  στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτη, με τελικό σκοπό να δημιουργήσει καλούς και αρεστούς πολίτες και καλούς οικογενειάρχες.
      Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες και πλήθους κόσμου
     Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, τονίζοντας την σημασία της συμμέτοχης για την νεολαία και προέτρεψε στα επόμενα χρόνια για ευρύτερη πλαισίωση του θεσμού.
       Στους συμμετέχοντες και στους νικητές  απονεμήθηκαν  κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
       Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση των παραβρισκόμενων.

 
                                                                             Με τιμή
                                                               Το  ΔΣ του Συλλόγου































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου