Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας, ως υπεύθυνος πολιτικός φορέας, δεν περιορίζεται απλώς στην άσκηση κριτικής, αλλά συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση σχεδιασμών για το μέλλον, προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Λειτουργούμε πιστοί στη δέσμευσή μας στη συμμετοχική δημοκρατία, πρόθυμοι πάντα να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση πολιτικών που βασίζονται στον ανοιχτό διάλογο και τη συμμετοχική δράση και στη λήψη αποφάσεων που βασίζονται στη συναίνεση.

Με ευθύνη και πολιτική συνέπεια, καταθέσαμε τις προτάσεις μας που συνθέτουν το όραμά μας για το μέλλον των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας, Πιερίας, Ελαφίνας και Κολινδρού, που ακουμπά και στο μέλλον του ν. Πιερίας ευρύτερα. Επιδιωκόμενος στόχος των προτάσεών μας είναι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη και διαχείριση της περιοχής, με ισορροπία μεταξύ της οικονομικής ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ομοίως, θα καταθέσουμε προτάσεις και για τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια των Παραλιακών Δημοτικών Ενοτήτων.

Καλούμε πολίτες και φορείς να μελετήσουν τις προτάσεις που καταθέσαμε ανά Δήμο, στην ειδική πλατφόρμα του ΥΠΕΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://polsxedia.ypen.gov.gr/ και να υποβάλλουν τους δικούς τους σχολιασμούς και προτάσεις. Άλλωστε, ένα ΤΠΣ, για να εφαρμοσθεί επιτυχώς, προαπαιτεί ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη συνδιαμόρφωσή του.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας

Τομέας Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου