Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στα εγκαίνια της 19ης Γιορτής του Αγρότη και Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, παρευρέθηκε το περασμένο Σάββατο, στα εγκαίνια της φετινής «19ης Γιορτής του Αγρότη και Κτηνοτρόφου», τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστο Κέλλα και διοργανώθηκε από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας.

 

Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συζήτησε με τους εκθέτες και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του πρωτογενούς τομέα καθώς και των πρακτικών και μεθόδων βελτίωσης της παραγωγής, βάσει των σύγχρονων προδιαγραφών. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε, στη σημαντικότητα της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, προς όφελος της οικονομίας της Πιερίας και τόνισε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα είναι αρωγός προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους εκθέτες – επιχειρηματίες, ότι μπορούν να προμηθευτούν από το Επιμελητήριο Πιερίας, το Ευρωπαϊκό Εμπορικό Συλλογικό Σήμα, «OlympusPierianChamber»,και να το χρησιμοποιούν παράλληλα με τα δικά τους σήματα. Και συνεχίζοντας τόνισε, ότι το Επιμελητήριο Πιερίας, κατοχύρωσε τοΕυρωπαϊκό Εμπορικό Συλλογικό Σήμα, «Olympus Pierian Chamber», από τοΓραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με γεωγραφικό προσδιορισμό.

 

Στη φετινή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, συμμετείχαν πάνω από 60 εκθέτες,  επαγγελματίες παραγωγοί, κατασκευαστές μηχανημάτων και μηχανημάτων έργου, αγροτικοί συνεταιρισμοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, κατασκευαστές καινοτόμων προϊόντων αγροτικής τεχνολογίας, κ.α.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου