Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας 2024 που διοργανώθηκε στο δημοτικό γήπεδο Καρίτσας, στο πλαίσιο της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου».


Μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, σε μουσική διεύθυνση του Παναγιώτη Μπόρα και Λάζαρου Τσορμπατζίδη, παρουσίασαν τραγούδια και μελωδίες από Μακεδονία, Θράκη, Μικρά Ασία καθώς και τραγούδια αστικής μουσικής.

Ο Δήμαρχος κ. Γερολιόλιος, συγχαίρει και ευχαριστεί τις μαθήτριες και μαθητές, τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου και τη διευθύντρια του Σχολείου, κυρία Μαρία Κορύτσα, για την παρουσίαση του εξαιρετικού μουσικού προγράμματος, με την ευχή για καλή πρόοδο και υγεία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε απόσπασμα από το πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στα εγκαίνια της Έκθεσης, στο κανάλι του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο YouTube: https://youtu.be/CdPaPMyWXSU  

---


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου