Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων

Την  «Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων» γιόρτασαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης.  Η μεταφορά των μελών σε γνωστή αίθουσα δεξιώσεων πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Κατερίνης, ενώ τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας,  Σάββας Καρυπίδης:

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση που μετά από τόσα χρόνια γιορτάζουμε και πάλι αυτή την ημέρα όπως πραγματικά της αρμόζει. Μεγαλώσαμε με παππούδες και γιαγιάδες, έχουμε γονείς και συγγενείς και νιώθουμε μεγάλη ευθύνη όσον αφορά της προστασία της υγείας και της ευημερίας σας. Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι δίπλα σας και θα κάνω ό,τι είναι εφικτό για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες  στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Καρυπίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν στα μέλη, η υφυπουργός Ανάπτυξης,Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος του Βουλευτή, Σπύρου Κουλκουδίνα και στελέχη της αντιδημαρχίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συμβολικό δώρο προσφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο στο μέλος των ΚΑΠΗ Ρητίνης, Βασιλική Βαϊνά, τιμής ένεκεν για τη συνεισφορά και την πολυετή δράση της.

Τα μέλη ψυχαγώγησε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα o DJ Gregory ενώ την επιτυχία της εκδήλωσης μαρτυρούν οι πολυπληθείς παρουσίες και τα χαμογελαστά πρόσωπα.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου