Πεζοπορία με τον… πρωθυπουργό στον Όλυμπο έκανε ο συλληφθείς για την υπόθεση στημένων αγώνων μπάσκετ διαιτητής Πέτρος Παπαπέτρου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά και στις φωτογραφίες, ο Παπαπέτρου ήταν ανάμεσα στους «εκπροσώπων τοπικών φορέων» που συνόδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Λίνα Μενδώνη μπροστά στις κάμερες στην πεζοπορία που έγινε στα πλαίσια στις 2 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της ανάδειξη του Ολύμπου ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή στο σπίτι του οποίου στην Κατερίνη βρέθηκαν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- μετρητά αξίας 820.000 ευρώ. Η σύλληψή του έγινε μόλις 19 μέρες μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο Παπαπέτρου υπηρετεί σήμερα ως διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ημερών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τους συμμετέχοντες για την προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής, την ανάδειξή της και τις δυνατότητες ήπιας ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον. Η πεζοπορία πραγματοποιήθηκε από τη θέση Πριόνια μέχρι τη Μονή του Αγίου Διονυσίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαπέτρου συνέχισε την ενεργό δράση στη διαιτησία για μία τριετία μετά την παρέλευση του ορίου ηλικίας, ενώ αργότερα ανέλαβε τον ρόλο του Εθνικού Καθηγητή Διαιτησίας. O πρώην διαιτητής, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και τους έτερους συλληφθέντες (Ηλ. Κορομηλάς, Β. Τσαρούχα, Τ.Πηλοΐδης, Γ.Μαυραγάνης) θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή ως ύποπτοι για τη χειραγώγηση τουλάχιστον 50 αγώνων διαφόρων κατηγοριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου