Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Στην Ολλανδία το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ

Στην Ολλανδία το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ-Η ''ακτινογραφία'' του αντιπάλου του         Στο Άμστερνταμ και στο φιμησμένο ''Αμστερνταμ Αρίνα'' θα δώσει τον πρώτο αγώνα του για τα προκριματικά των ομίλω του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 26 ή 27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Η ομάδα της Ολλανδίας άλλαξε μετά από 6 χρόνια προπονητή, ενώ το ρόστερ που δεν κατάφερε να πάρει πέρισυ το πρωτάθλημα δεν έχει πολλές αλλαγές.


ΠΕΡΥΣΙ: Τερμάτισε δεύτερος έχοντας 82 βαθμούς, ενώ η Αιντχόβεν είχε 84.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη χρονιά για τον Πέτερ Μπος. Νωρίτερα ήταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΗΡΘΑΝ:  Κασιέρα (κολομβιανός επιθετικός), Σάντσεθ (Κολομβιανός αμυντικός). Επέστρεψαν και πολλοί παίκτες από δανεισμό.
ΕΦΥΓΑΝ: Φίσερ (μέσος), Φαν Ντε Χορν (αμυντικός) Άντερσεν (μέσος)  Λίζεον (αμυντικός) Ντε Σα (επιθετικός).

ΦΙΛΙΚΑ: AFC Άμστερνταμ- Άγιαξ 2-2, Λίφερινγκ- Άγιαξ 4-3.
ΑΣΤΕΡΙΑ: Σίλενσεν, Κλάασεν (15 γκολ πέρυσι) Μίλικ (24 γκολ πέρυσι).

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο site paokfc.gr αναφέρει για την κλήρωση 
''Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, σε μία επανάληψη των αναμετρήσεων του 2010.
Τότε ο Αίαντας είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση μετά από 180 συγκλονιστικά λεπτά ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Ίβιτς στο Άμστερνταμ είχε πάρει το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού και ο Βιερίνια από το πρώτο ημίχρονο έβαλε τον Δικέφαλο σε θέση οδηγού στην Τούμπα. Οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και πέτυχαν τρία γρήγορα τέρματα, με την ομάδα μας να το παλεύει να ισοφαρίζει σε 3-3, με Ίβιτς και Σαλπιγγίδη, αλλά να χάνει την πρόκριση στα εκτός έδρας γκολ.
Όπως και τότε έτσι και τώρα, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Amsterdam Arena στις 26 ή στις 27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός της Τούμπας στις 2 ή 3 Αυγούστου.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου