Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ Μαζί… με ψυχή!


Κατερίνη, Γήπεδο Πιερικού
Δευτέρα  18 Ιουλίου  2016, 21:30
  

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται στην Κατερίνη, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, με όχημα δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει… με τη φιλική συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ! «Ψυχή και Σώμα», ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος, ανταμώνουν με σπουδαίους συνθέτες, συνομιλούν με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό και παντρεύουν αγαπημένες μουσικές του κόσμου. Η μοναδική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πιερικού (Α’ ΔΑΚ) και ώρα 21:30.



Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων (ώρες καταστημάτων), για την συναυλία, στο περίπτερο των διοργανωτών, στην πλατεία Ελευθερίας. Όπως είναι γνωστό, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Μια εξαιρετική ροή ρεπερτορίου και μια ομάδα 7 σπουδαίων μουσικών συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της χώρας μας ικανή να μας εκπλήξει, να χαϊδέψει τα αυτιά μας και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας! Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν επί σκηνής οι μουσικοί:

Αντώνης Σαρακατσιάνος / πιάνο, πλήκτρα
Αθανάσιος Σωτηριάδης / πλήκτρα
Γεώργιος Σκηπητάρης / καβάλ, κλαρίνο
Ιωάννης  Πούλιος / κιθάρες, λαούτο
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου / κρουστά
Γεώργιος Κορτσινίδης / τύμπανα, ποντιακό νταούλι
Κώστας Στιλπνόπουλος / ηλεκτρικό κόντρα μπάσο & μπάσο


Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης / www.tsahouridis.com
Πληροφορίες: Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος 23510-30074

Είσοδος:  10 €


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου