Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Βατή κλήρωση για τους «αιώνιους» - Δύσκολα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Champions League αλλά και για το Europa League στη Νιόν της Ελβετίας.

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο εύκολο έργο για να περάσει στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League από τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παίξουν με τη Σέριφ ή τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Άγιαξ. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 26-27/7 και τα δεύτερα στις 2-3/8.



Τη γαλλική Σεντ Ετιέν θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια στην προσπάθειά του να προκριθεί στα play off του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ζοφρουά Γκισάρ», με τον επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του την ΑΪΚ Στοκχόλμης ή τη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες να λήγει με νίκη των Σκανδιναβών εντός έδρας (1-0). Οι «πράσινοι» θα δώσουν τον επαναληπτικό στη Λεωφόρο. 

Η τύχη δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία σε περίπτωση που καταφέρει στον επαναληπτικό της Νορβηγίας να σφραγίσει την πρόκρισή της (3-0 το πρώτο ματς), θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ολλανδική Άλκμααρ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο «AFAS Stadion».

Οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 4 Αυγούστου. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για τις 18  και 25 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 του ίδιου μήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου