Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Λαμπερή γιορτή ανόδου στην Β’ Εθνική .




Η Αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Πιερίας, του Δήμου Κατερίνης, των ΜΜΕ απένειμαν τα μετάλλια ανόδου και το κύπελλο ευχόμενοι καλή πορεία και νέες επιτυχίες!

Η ομάδα «Πιερίδες Μούσες» της Πιερίας, μετά από μια δυνατή και
  νικηφόρα χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Γ’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση και οι Αθλήτριες αλλά και οι φίλοι της ομάδας περίμεναν την τελετή απονομής των μεταλλίων και του κυπέλου για να την μετατρέψουν σε μια λαμπρή γιορτή, να εκφράσουν την χαρά τους και την ικανοποίησή τους για την μεγάλη επιτυχία.

Η γιορτή οργανώθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο «Μπαράκι» στην Πλάκα Λιτοχώρου και ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή και λαμπερή γιορτή.

Οι αθλήτριες έφτασαν όλες με φανέλα που έγραφε «Πρωταθλήτριες 2015-2016» και συγκεντρώθηκαν περιμένοντας να ξεκινήσει η γιορτή για να εκδηλώσουν τη χαρά τους.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας με τον εκπρόσωπό της κ. Ν. Καλαμπάκα φρόντισε για τα μετάλλια και το κύπελλο που τοποθετήθηκαν σε περίοπτη θέση.



Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και στο σύντομο χαιρετισμό της έδωσε τα συγχαρητήρια της στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αφού τόνισε τη σημασία της γυναικείας αθλητικής δραστηριότητας ευχήθηκε νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγχαρητήρια και ευχές για νέα επιτυχίες έδωσαν, στο σύντομο χαιρετισμό τους, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Τσουκάνης και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Ν. Καλαμπάκας, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας κ. Χ. Τζαμακλή.


Η πρόεδρος του Σωματείου κ. Παρασκευή Ζιώγα στην γεμάτη συγκίνηση ομιλία της αφού καλωσόρισε όλους τόνισε πως αυτή η γιορτή ανήκει στα κορίτσια «που μας χάρισαν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές, κατακτώντας το πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εκπροσωπώντας επάξια όλο το νομό Πιερίας. Έτσι λοιπόν, αποχαιρετούμε τη Γ’ Εθνική κατηγορία και σαλπάρουμε για τη Β’ Εθνική. Χαράσσουμε νέα πορεία, όχι όμως σε άγνωστα νερά, αφού οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ από το 1993 έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή την κατηγορία και ακόμη παραπέρα. Έτσι λοιπόν, πιο ώριμες και αποφασισμένες, με τη δική σας συμβολή, οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε το υπέροχο ταξίδι για την δική μας Ιθάκη».




Μετά την απονομή των μεταλλίων στην προπονήτρια και τις αθλήτριες της ομάδας η αρχηγός παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλήματος και η συνέχεια ήταν ένα ξέσπασμα, ένα κύμα χαράς.. Όλες μαζί αθλήτριες, προπονήτρια, διοίκηση, φίλαθλοι έγιναν μια χαρούμενη παρέα που τραγουδούσε τον ύμνο της ομάδας, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα γέμισαν και χρωμάτισαν τον ουρανό….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου