Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αναγνωριστική η «πρώτη» του Αιγινιακού

Aναγνωριστική ήταν η «πρώτη» του Αιγινιακού, εκτός γηπέδου, με πολλά νέα πρόσωπα και εισαγωγική της βασικής προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σήμερα  στο γήπεδο του γειτονικού και πάντα φιλόξενου Καταχά. 

Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει υποστεί τις αναγκαίες βελτιώσεις και θα φιλοξενήσει και τους επίσημους αγώνες της Κ20 του Αιγινιακού τη φετινή χρονιά 2016-2017.
Ο πρόεδρος της ομάδας της Βόρειας Πιερίας Γιώργος Καρανικόλας μίλησε αποκλειστικά στον Νίκο Κολίτση και στη «Μ».
«Οι πανηγυρισμοί της ανόδου κράτησαν λίγες μέρες. Από τότε, μαζί με το μεγαλομέτοχο, το Γιάννη Νιώπα και τ’ άλλα μέλη της διοίκησης, έχουμε ξεκινήσει όλα τα διαδικαστικά. Είμαστε μία ΠΑΕ σε αναμόρφωση, γεγονός που έχει σχολιαστεί θετικά στην Αθήνα και στην ΕΠΟ. Δεν έχουμε οφειλές και η ομάδα λειτουργεί ως επίσημη ΠΑΕ Β’ Εθνικής, έχοντας καταθέσει και συμβόλαια ποδοσφαιριστών».
Αναφορικά με το γηπεδικό, ο πρόεδρος τόνισε: 
«Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την ΕΠΑΕ και έχουμε ξεκινήσει την κατασκευή τουαλετών, την αντικατάσταση όλων των καθισμάτων στο γήπεδο και ανακαίνιση στ’ αποδυτήρια.
Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα παίξουμε κανονικά στο γήπεδό μας».
Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς δήλωσε: 
«Η ομάδα έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι η καταξίωση και η ομάδα να μην είναι ασανσέρ και κομπάρσος στην κατηγορία. Γνωρίζουμε το δρόμο πλέον και θέλουμε να πετύχουμε μία άνετη παραμονή. Έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία και στα κέντρα αποφάσεων. Τα λάθη του παρελθόντος μας έχουν γίνει μάθημα».
Για τους παίκτες που αποχώρησαν από τον Αιγινιακό δήλωσε: 
«Η ομάδα είναι σ’ ένα επαγγελματικό επίπεδο. Είμαι από τους ανθρώπους που διακατέχονται από το συναίσθημα, αλλά αν κάποιοι επιλέξουν μεγαλύτερες ομάδες, εμείς είμαστε οι πρώτοι που χαιρόμαστε. Παρακολούθησα το φιλικό παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός και με χαρά είδα ν’ αγωνίζεται ο Κυβρακίδης που έπαιζε στην ομάδα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου