Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Kαλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του Σταθμού Koλινδρού.

                                                                                                                                                    
Τη Δευτέρα 11/7/2016, και ώρα 7 μ.μ. στον  προαύλιο χώρο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού  Κολινδρού, της Δομής  ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.ΠΟ.Υ  του  Δήμου Πύδνας- Κολινδρού, πραγματοποιήθηκε  η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του Σταθμού.
   Στη γιορτή  παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος  κ. Ε. Λαγδάρης,  ο Αντιδήμαρχος  κ. Κ. Κακάνης,  ο Πρόεδρος  της  Δομής  κ. Γ. Καλύβας  οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, η Προϊσταμένη  Διοικητικού κ. Α. Κόρακα, η  Προϊσταμένη  του τμήματος Οικογενειακής  Μέριμνας               κ. Ε. Αστερίου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Λούσης κ. Β. Τσαρτσαρής  και  πλήθος κόσμου.
   Μια γιορτή που ʺσηματοδοτεί  το τέλος μιας  χρονιάς  γεμάτης  δημιουργία, φαντασία, παιχνίδι, κοινωνικοποίηση και γνώσηʺ  όπως τόνισε η υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού      κ. Βασιλική  Πολύζου.
 ʺ  Ένας αιώνας  ελληνική  μουσικήʺ, ήταν το θέμα της γιορτής. Οι μικροί μαθητές δραματοποίησαν μουσικά κομμάτια που εξέφραζαν τα μουσικά ρεύματα κάθε δεκαετίας. Καντάδες, ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα, ποπ  και ροκ τραγούδια, μέσα από την  κίνησή τους  τα παιδι, ταξίδεψαν   τους θεατές  από το παρελθόν μέχρι και  το σήμερα.
   Παρένθεση σ όλο το μουσικό αυτό ταξίδι ήταν τα δύο τραγούδια μουσικής με τη συνοδεία  μεταλ λόφωνων  και τα δυο στα αγγλικά που τραγούδησαν  τα π ρονήπια, αποτέλεσμα  των δυο ενοτήτων  της μουσικής και των αγγλικών που εντάχθηκαν φέτος  στο πρόγραμμα του τμήματος.
   Ο επίλογος  αυτής της μουσικής  διαδρομής  δόθηκε  με  το τραγούδι ʺ Έλα στο χορόʺ  σε στίχους του Διονύση  Σαββόπουλου και με τη φωνή του μοναδικού  ερμηνευτή στο είδος του Γιάννη  Χαρούλη που προέτρεψε τον κόσμο να χορέψει μαζί με τα παιδιά.  Ακολούθησε κέρασμα με  πλούσιο μπουφέ από εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι οι γονείς και στο τέλος της γιορτής  το κάθε παιδί  πήρε  ένα συμβολικό καλοκαιρινό δώρο.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου