Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τα νέα του 6ου αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»





Παράλληλα με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Πιερίας,  η ΕΡΤ και φέτος μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας της ΕΡΤ3, των ραδιοφωνικών συχνοτήτων 102 FM &  958FM,  των social media και της επίσημης ιστοσελίδας της (ert.gr), θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας του 6ου Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», μίας διοργάνωσης – θεσμού για το μαζικό αθλητισμό της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής.

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 08 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Παροχή υπηρεσιών αποθεραπείας


Ομάδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – Περιφερειακό Τμήμα Πιερίας θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα βρίσκεται στον τερματισμό του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 40 φορείς και σύλλογοι της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την άρτια διεξαγωγή της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νομού μας.


Το video του αγώνα


Το σύνθημα: «παίρνοντας την απόφαση να διασχίσεις ένα μακρύ δρόμο, έχεις ήδη διανύσει τη μισή απόσταση» ντύνει με εικόνα και ήχους το φετινό επίσημο σποτ της διοργάνωσης, το οποίο θα προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Την σκηνοθετική επιμέλεια των γυρισμάτων, τα οποία έγιναν στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας είχαν οι Γιώργος Πανταζής και Κων/νος Μπαλιάκας, το σπικάζ ο Μιχάλης Καμάκας, ενώ στο video πρωταγωνιστεί η αθλήτρια του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Έλλη Κίκερη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την πρωτότυπη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Μάκης Λυμπανοβνός.

Ήδη το video είναι διαθέσιμο στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qjbHNx8UZYI


Για να διαβάσετε όλη την προκήρυξη του αγώνα επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου