Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δύο «Αετοί» (Καταλωνίων) το γύρισαν απ’ το ποδόσφαιρο… στο beach handball!

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Άλλαξαν άθλημα δύο «Αετοί» (Καταλωνίων) και απ’ το ποδόσφαιρο το γύρισαν… στο beach handball, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους συμπαίκτες και τον προπονητή τους, που τους περιμένουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με ορίζοντα το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας!
Οι δύο «πρώην» πλέον ποδοσφαιριστές του Αετού Καταλωνίων, μέλη της «κινηματογραφικής συμμορίας» μίας ομάδας που, την περασμένη χρονιά, το μόνο που δεν έκανε ήταν να πρωταγωνιστήσει… στον κινηματογράφο (όχι ότι βάζουμε στοίχημα ότι δε θα το κάνει τη φετινή χρονιά και μόνο με βάση όλα όσα καταγράψαμε αποκλειστικά την προηγούμενη!) άφησαν τα Κατ(αλώνια) κι έπιασαν τα «σαλόνια» της παραλίας, στη θάλασσα και στον ήλιο, με την μπάλα του handball!
Πιο συγκεκριμένα, οι «πρώην» ποδοσφαιριστές και νέοι handballίστες, είναι ο Κώστας Λυκόπουλος, με εμπειρία χρόνων στο άθλημα και ο new entry, art performer, Διονύσης Καραγκιοζίδης
(Θυμηθείτε εδώ, οι ελάχιστοι κάτοικοι αυτού του πλανήτη που το έχετε χάσει  



που διατείνονται ότι θα γλιτώσουν τη… δικαστική καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και του προπονητή Χρήστου Παπαγιάννη, μέσω του… handball στην άμμο. Από εκεί, παρακαλώ, προέρχεται και το αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο του Μetrosport.gr και του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση, που έμελλε και πάλι να ξετρυπώσει, μαζί με τη Μέδουσα, είναι η αλήθεια, τους νέους πρωταγωνιστές του αθλήματος, με τη φανέλα του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς. Για την ιστορία, η ομάδα του Απόλλωνα, με τους δύο «Αετούς» στη σύνθεσή της, κατέκτησε την τρίτη θέση στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball, στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας.
Η ομάδα ποδοσφαίρου του Αετών Καταλωνίων, δεν ξέρουμε ποια θέση θα κατακτήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που αναμένεται να είναι συγκλονιστικό, αλλά αν αναλογιστούμε απ’ τα καλοκαιρινά αετίσια κατορθώματα της viral ομάδας και των παικτών της, ήδη από τώρα, έχουμε κλείσει ραντεβού… με το σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ για το επόμενο sequel των «300». Ο… Λεωνίδας να βάλει το χέρι του, τι άλλο έχουν να κάνουν φέτος. Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου