Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο "διαιτητής της χρονιάς" στο Βeach wrestling!



https://www.youtube.com/watch?v=HttRqBRszoQ




       Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)


Ο «διαιτητής της χρονιάς» είναι στο Βeach Wrestling και θα γίνει viral, χάρη στη νέα αποκλειστικότητα του Metrposport.gr και του... εφευρέτη δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση, γιατί πολύ απλά είναι ένας, μοναδικός και ανεπανάληπτος. Η μουσική υπόκρουση δε από τα ηχεία, με ήχους από μεξικάνικες νότες στην αρένα, βάζουμε στοίχημα ότι μόνο τυχαία δεν είναι για να συνοδεύσει τον αγαπημένο μας referre! Προσέξτε τη διάρκεια των σφυριγμάτων, τις αμυντικές και επιθετικές θέσεις, σε πολλές περιπτώσεις σχεδόν ένα με την άμμο, που θα ζήλευε και ο.. Διαμαντίδης στα καλύτερά του και προς Θεού, μην επιχειρήσετε να τον αντιγράψετε, γιατί δεν αντιγράφεται!

Με performance αυθεντική και πολυδιάστατη, με χάρη στη σφυρίχτρα και στην κίνηση, που είναι αδύνατον να μην εστιάσεις και να μην κολλήσεις -σε σημεία που ξεχνάς ποιος αγωνίζεται στην άμμο και θέλεις να καταγράψεις όλο το ρεπερτόριο των κινήσεών του-, συνιστά τον απόλυτο διαιτητή, επαγγελματία, showman, στο άθλημα της πάλης, που δεν επιδέχεται στιγμή αμφισβήτησης της μοναδικότητας και της αυθεντίας του!
Ο βαθμός συγκέντρωσής του στο χώρο δράσης των αθλητών είναι ο μέγιστος δυνατός, γεγονός που είναι εξόχως σημαντικό για την εξέλιξη των αγώνων -που κρίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτων και στις λεπτομέρειες-, στοιχείο που τον καθιστά την απόλυτη φιγούρα totem της ελληνικής διαιτησίας, έστω και στο beach wrestling, που έχει γεννηθεί να διαιτητεύει. Τέλος. Δεν υπάρχει δεύτερος!
Επί τη ευκαιρία πάντως του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Wrestling, που έγινε στο Bar Almyra και στην Παραλία Κατερίνης (18/06/17), στο αποκλειστικό βίντεο του Metrosport.gr, μπορείτε ν' απολαύσετε, μεταξύ άλλων και τον τελικό των 50 κιλών στις Κορασίδες, με νικήτρια την αθλήτρια του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, Αθηνά Γιαγτζόγλου, που κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Κομοτηνής «Δημοκρίτειο», κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ομαδική κατάταξη με 9 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Γ.Α.Σ. Κατερίνης «Οι Ολύμπιοι» με 9 βαθμούς επίσης, ενώ πρωταθλητής αναδείχθηκε ο σύλλογος «Ευπιρίδαι» Άνω Λιοσίων με 33 βαθμούς. 
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

http://www.metrosport.gr/article/dietitis-tis-chronias-sto-veach-wrestling-viral


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου