Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Beach Handball στη βροχή! (18o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα)

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Χάντμπολ στην άμμο (Beach Handball) «δίδαξαν» άντρες και γυναίκες στο 1st Οlympus Handball Tournament ή αλλιώς στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας και το Metrosport.gr, με το δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση, σε ρόλο αμυντικού, από τη βροχή και τις μπάλες, σας μεταφέρει όλο τον αγωνιστικό παλμό του αθλήματος του καλοκαιριού, με συνοδευτικές αποκλειστικές φωτογραφίες για τα καλοκαιρινά cocktails σας! (13-16/07/17)

Η «Μέδουσα» ήταν σίγουρη ότι θα ήταν η νικήτρια του πρωταθλήματος, καθώς οι συνθήκες καταρρακτώδους βροχής και ισχυρών ανέμων, θύμιζαν χειμωνιάτικη θαλασσοταραχή, όμως δεν τα κατάφερε τελικά, καθώς τα αγόρια και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενίοτε «singing in the rain», για να διατηρηθούν σε φόρμα, πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.
Νικήτρια ομάδα στις γυναίκες αναδείχθηκε ο Α.Σ. Σπάρτακος, που νίκησε στον τελικό τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, με την τρίτη θέση να καταλαμβάνουν τα κορίτσια από την Κύπρο (Megabet Plus Ladiez), που επικράτησαν στο μικρό τελικό του Α.Ο.Α. Καστοριάς. 
Στους άνδρες ο μεγάλος τελικός τελικά ματαιώθηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και στο μικρό τελικό ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε την τρίτη θέση, επικρατώντας της ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες (εννιά ανδρών και έξι γυναικών), καθώς και οκτώ ομάδες ηλικιακών κατηγοριών. Επίσης, διοργανώθηκε kidsday, για την πρώτη γνωριμία των μικρών παιδιών με το άθλημα του Beach Volley.
H διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του συλλόγου Ορφέα Κατερίνης, με την υποστήριξη του Hotel Giannoulis, ενώ ήταν ενταγμένη στο EBT της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Handball.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου