Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Εγκαινιάστηκε από την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιο, και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου η 6η Διεθνής Έκθεση «Λατομείο» με συμμετοχή εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό


Εντυπωσιακή η συμμετοχή των εκθετών στην 6η Διεθνή Έκθεση «Λατομείο» που φιλοξενείται στο φυσικό χώρο του λατομείου της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. στο Λιτόχωρο, από σήμερα έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, μαζί με τη 2η Έκθεση «Φορτηγά & Ανυψωτικά Μηχανήματα».


Την έκθεση εγκαινίασε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν επίσης οι περιφερειακές σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσαυγή Δριστά και Άννα Τζήκα, οι αντιδήμαρχοι Δίου-Ολύμπου, Αθανάσιος Καλαϊτζής και Αστέριος Τζήμας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ, Δημήτρης Μυλωνέρος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΔΟ, Στέργιος Φαρμάκης, ο διευθυντής της ΔΕΑΔΟ, Βασίλης Κόκκινος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου καλωσορίζει τους δεκάδες εκθέτες, μεταξύ άλλων από εταιρείες παραγωγής μηχανημάτων έργου, φορτηγών, οχημάτων δομικών έργων, κ.α., από τη χώρα μας και το εξωτερικό. Καλωσορίζουμε επίσης τους επισκέπτες της έκθεσης, που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και να παρακολουθήσουν παράλληλα ζωντανές επιδείξεις με test drives νέων μηχανημάτων λατομείου και χωματουργικών μηχανημάτων, και όλο αυτό με φόντο τον εμβληματικό Όλυμπο.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Δίου-Ολύμπου της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. 

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου