Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας ταξιδεύει στην Κατερίνη


ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης!



Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου,

οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και ανάμεσά τους η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης υποδέχονται τους μικρούς φίλους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! 

-Θέλεις και εσύ να προσφέρεις στον πολιτισμό της πόλης;

-Θέλεις να γίνεις κομμάτι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης;  

-Θέλεις να συμβάλεις στην προαγωγή εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά;

Γίνε εθελοντής της καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας γιατί ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Τουρισμού  σε καλεί να συμμετάσχεις ως εθελοντής στο όμορφο αυτό καλοκαιρινό ταξίδι. Δηλώσεις συμμετοχής δια ζώσης, καθώς και στο τηλέφωνο: 23510 24594. 

Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βιβλιοθήκες συντονίζουν τις δράσεις τους, ενώ μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα Κοινωνικά Δίκτυα χρησιμοποιώντας τα #ΚΕ2024gr και #forEBEr.

Η ακριβής ημερομηνία της επίσημης έναρξης και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων – δράσεων, σύμφωνα και με τις οδηγίες της  Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου