Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου Αναστασίου Μανωλα τ. Δημάρχου Πυδνας- Κολινδρού.

 Απαραίτητη διευκρίνιση



Επειδή σε κάποια blogs δημοσιεύθηκε ότι υπάρχουν 15 κατηγορούμενοι μετά από δικές μου μηνύσεις, θεωρώ σκόπιμο να διευκρίσω ότι μηνύσεις είχα υποβάλει μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήμουν Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και ΜΟΝΟ για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κατά συνέπεια, το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές.

Με την ευκαιρία, επιθυμώ για ακόμη μια φορά να επισημάνω τα εξής:

1ο: Τηρώντας στο ακέραιο τις προεκλογικές μου υποσχέσεις πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όταν μετά την εκλογή μου στη θέση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού διεπίστωσα ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης δημοτικής Αρχής είχαν συμβεί κάποια “περίεργα πράγματα”, υπέβαλα τα στοιχεία τα οποία είχα βρει στις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές. Τονίζω ότι υπέβαλα συγκεκριμένα στοιχεία χωρίς να αναφέρω οποιοδήποτε όνομα. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, η οποία ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται με την εξέταση των υποβληθέντων στοιχείων. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ελεγχθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι.

2ο: Θεωρώντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΚΗ την επιβολή στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού “Δημοσιονομικής διόρθωσης” 315.082 ευρώ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και προκειμένου να γίνει περισσότερο αντιληπτό το μέγεθος της αδικίας, αποποιήθηκα την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος. Παράλληλα απέστειλα επιστολή στους Προέδρους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνοντάς τους για την άδικη επιβολή της “Δημοσιονομικής διόρθωσης”, ώστε να μεριμνήσουν για τη δικαίωση του δήμου μας.

3ο: Δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για το καλό και τα συμφέροντα του δήμου μας. Πάντα με τον τρόπο που εγώ θα επιλέγω.

4ο: Καλόν είναι, κάποιοι που “έχουν λερωμένη τη φωλιά τους” να είναι περισσότερο προσεκτικοί σ΄αυτά που κάνουν και λένε. Δεν πρέπει να ξεχνούν τη λαϊκή παροιμία, σύμφωνα με την οποία: “Όποιος κουνά πολύ τα πόδια του όταν είναι καβάλα στ΄άλογο, γρήγορα ή αργά θα πέσει” …


Αναστάσιος Δ. Μανώλας

Αντιστράτηγος ε.α.

Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

τ. Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου