Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Κατερίνη : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ



Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, επισκέφτηκε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κατερίνης.



Με ενδιαφέρον ενημερώθηκε για την έκταση του προβλήματος της κακοποίησης και για το έργο που προσφέρει το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου στην Πιερία για πάνω από δέκα χρόνια. Η υποψήφια ευρωβουλευτής, επεσήμανε ότι, προκειμένου το προσωπικό  να εργάζεται απερίσπαστο, θα πρέπει να έχει μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας. 

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, με τον οποίο συζήτησε τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα αλλά και τις ανάγκες και το πώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να εξασφαλισθούν οι προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Τονίστηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης κοινωνικών δομών του Δήμου, όπως το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών και η αξία της συνεργασίας του Δήμου με ομάδες της κοινωνίας των πολιτών. 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την υποδοχή, δήλωσαν ότι, θα είναι δίπλα στη διοίκηση του Δήμου σε κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον αλλά θα είναι καλόπιστα με επιχειρήματα και αντιπροτάσεις απέναντί της κάθε φορά που κρίνει ότι γίνονται άστοχες για το κοινό καλό των δημοτών ενέργειες.  

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου! Διεκδικούμε καλύτερη ζωή για όλους τώρα!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου