Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Επίσκεψη της ομάδας παραγωγών Κitros Kiwi Farm στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Τη Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η ομάδα παραγωγών Kitros Kiwi Farm. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο επιστημονικός συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη, κος Δημήτρης Ρουκάς, ο Πρόεδρος της ομάδας, κος Δημήτρης Γιατσίδης, καθώς επίσης και τα μέλη, κος Γιώργος Γιατσίδης και κος Γιάννης Κωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αφορούν τις καλλιέργειες ακτινιδίου στην περιοχή του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς ακτινιδίου εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή και δημιουργούν σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειές τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με τους παραγωγούς της περιοχής μας, αλλά και με τους αρμόδιους φορείς με σκοπό τη δρομολόγηση των αιτημάτων και τη συνδρομή στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν στον αγροτικό κόσμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου