Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Πέστο με βασιλικό και κάπαρη

 


Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το πέστο με βασιλικό και κάπαρη, ξεκινάμε και χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στον πολυκόφτη που διαθέτουμε για αρκετή ώρα, αλλά κατά προτίμηση με διακοπτόμενη λειτουργία, μέχρι να φτιάξουμε μια ομοιογενή πάστα που να μην είναι εντελώς λεία σαν αλοιφή.
  2. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το πέστο σε βαζάκι, το «σφραγίζουμε» με περίπου 1 εκ. ελαιόλαδο και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου