Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και των περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε.Πιερίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


     Τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε.Πιερίας, Στέφανο Μπιτόπουλο και Δημήτρη Τσιμήτρη.

Η κα Μαυρίδου και οι συνεργάτες της συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κκ. Γεώργιο, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ έθεσαν και στόχους για το 2015, οι...

οποίοι μπορούν να υλοποιηθούν μέσω δράσεων που μπορούν να συνδιοργανωθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Ιερά Μητρόπολη, με την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού να βρίσκεται στα άμεσα σχέδια τόσο του Μητροπολίτη, όσο και της Αντιπεριφερειάρχη.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για το νέο έτος, υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο και κυρίως πίστη, καθώς με τη βοήθεια του Θεού, μπορούμε να ελπίζουμε, ότι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου