Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΝ’ ΟΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016Σας κάνουμε γνωστό τι θα πρέπει να κάνει το σωματείο σας μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.

            1.-Να καταθέσει στην Ένωση συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα (όταν θα σταλεί μαζί με την προκήρυξη πρωταθλήματος στο οποίο θα πάρει μέρος την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016). Ακόμη να καταβάλει μαζί με την δήλωση και το χρηματικό παράβολο που θα έχει ορισθεί από το Δ.Σ. της ΄Ένωσης και αναγράφεται κατά κατηγορία στο έντυπο της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
            2.-Τα παραπάνω ισχύουν και για την δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.             
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 17-8-2015
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 17-8-2015
            3.-Να γνωρίσει στην Ένωση την σύνθεση του Δ.Σ. στο έντυπο που θα σταλεί.
            4.-Να προβλέψει για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ανάγκης των εγκαταστάσεων του γηπέδου του, ώστε να πληροί αυτό τους όρους που απαιτούνται για να εγκριθεί η χρήση του.
            5.-Να γνωρίσει στην Ένωση ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την παραλαβή της αλληλογραφίας (ονοματεπώνυμο - διεύθυνση - τηλέφωνα) ώστε να γίνεται γρήγορα και υπεύθυνα η επικοινωνία ΄Ένωσης-Σωματείου, καθώς αριθμό φαξ και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).
            6.-Να καταθέσει στην Ένωση την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών του κανονικά θεωρημένη από γιατρό.
            7.- Να καταθέσει στην Ένωση παραχωρητήριο του γηπέδου.

            8.-Να φροντίσουν τα σωματεία να τακτοποιήσουν τις παλαιές τους οφειλές προς την Ένωση.
            9.-Επισημένουμε ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης (www.epspierias.gr) όπου έχουν αναρτηθεί οι νέοι κανονισμοί (Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων) καθώς και οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2015-2016.
Τέλος οποιαδήποτε απορία έχει να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΄Ένωσης (γραμματεία) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23510-27565 ή στα γραφεία της ΄Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Έφεσο.

                                                           Για  το  Δ.Σ.
                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                   Δημήτριος Ελευθεριάδης                     Κωνσταντίνος Ορφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου