Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Με πρωτοβουλία της Μαρίας Νικολαΐδου πολιτευτή του κόμματος «Τελεία» καθαρίστηκε η παραλία Κορινού και βάφτηκε το αποδυτήριο της παραλίας

Βάζουμε «Τελεία» … στην αδιαφορία του Δήμου Κατερίνης
Με πρωτοβουλία της Μαρίας Νικολαΐδου πολιτευτή του κόμματος «Τελεία» καθαρίστηκε η παραλία Κορινού και βάφτηκε το αποδυτήριο της παραλίας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πρωινούς λουόμενους  την Πέμπτη 30 Ιουλίου στην παραλία Κορινού όταν αντίκρισαν μια ομάδα πολιτών με επικεφαλής την πολιτευτή και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία» Μαρία Νικολαΐδου, να καθαρίζουν την ακτή και να βάφουν την καμπίνα αποδυτήριο που βρίσκεται στην παραλία. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.

«Η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης που παρουσίαζε η παραλία του Κορινού στην οποία κολυμπώ από παιδί ήταν η αιτία που με ώθησε μαζί με κάποιους φίλους με δική μας πρωτοβουλία και έξοδα να καθαρίσουμε τα σκουπίδια από την ακτή  να μοιράσουμε σακούλες απορριμμάτων στους λουόμενους και να βάψουμε το αποδυτήριο της παραλίας.
Η αναλγησία και προκλητική αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τις παραλίες του δήμου Κατερίνης- ενός άκρως τουριστικού δήμου- ιδιαίτερα φέτος είναι πρωτοφανής.
Πρότασή μου είναι να διαθέσει ο κύριος Δήμαρχος κάποια από τα άτομα του προσωπικού καθαριότητας του δήμου για τον καθημερινό καθαρισμό των ακτών κατά την θερινή περίοδο. Η καθαριότητα και η όμορφη εικόνα των ακτών μας είναι αυτά που θα προσελκύσουν τους τουρίστες να επισκεφτούν την Πιερία και τις επόμενες χρονιές. Και όλοι γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός είναι ίσως η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τον δήμο αλλά και την Πιερία ολόκληρη.

Ας μην ξεχνάει ο κύριος Χιονίδης ότι το όνομα του συνδυασμού του είναι «Πολίτες σε ΔΡΑΣΗ». Πολύ φοβάμαι ότι τελικά έχουν γίνει «Πολίτες σε απόγνωση» .» δήλωσε η κυρία Νικολαΐδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου