Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στην επίσημη έναρξη του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου


Η επίσημη έναρξη του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο 25 Ιουλίου  στον αίθριο χώρο του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου, παρουσία εκπροσώπων της φετινής τιμώμενης χώρας του Μαρόκου, εκπροσώπων αρχών, φορέων καθώς και των φίλων - υποστηρικτών του θεσμού.   

Ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. για την συμβολή του Δημάρχου Κατερίνης


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος, αφού ευχαρίστησε τους συμπαραστάτες και συνδιοργανωτές του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, επισήμανε την καθοριστική, γενναιόδωρη και αποφασιστική συμβολή του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, στην πραγματοποίηση των φετινών εκδηλώσεων. Από την πλευρά του σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει ο Δήμος Κατερίνης στη συνεργασία με δημιουργικούς πολιτιστικούς φορείς, αναλαμβάνοντας απτές πρωτοβουλίες, προτείνοντας και υλοποιώντας πεδία συνεργασίας, που τιμούν και στηρίζουν ενεργά θεσμούς, όπως το Φεστιβάλ Ολύμπου.

Οι εκθέσεις
 
Η επίσημη έναρξη του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των τριών εκθέσεων. Της έκθεσης «Τοπία-τόποι πολιτισμού στην Πιερία» με ξεναγό τον επιμελητή της έκθεσης και ιστορικό τέχνης Νικόλαο Γραίκο, των Μαροκινών γραμματοσήμων με τον Souni Dress να παρουσιάζει τα εκθέματα και την Mamdouh Hayat σε ρόλο ξεναγού των Μαροκινών κεραμικών.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου