Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ   Στο Κάστρο του Πλαταμώνα η επόμενη εκδήλωση του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ στο Κάστρο που δεσπόζει νοτιοανατολικά του Ολύμπου και είναι χτισμένο στη θέση του αρχαίου Ηρακλείου ή Ηράκλειας.

   Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία... και με επιτυχία.
  Με τη γνώριμη  πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μία εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση!
   Η συναυλία πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Δίου-Ολύμπου.
   Μαζί του είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Νίκος Αγγλούπας, ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο, Αγγελος Αγγελίδης ηλεκτρική κιθάρα, Jim Σταρίδας \ Αντώνης Ανδρέου τρομπόνι, Κρίτων Μπελλώνιας τύμπανα Κων/νος Μάνος κοντραμπάσο.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
   Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, προσφέρει και διαθέτει δωρεάν λεωφορείο με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας.
   Προϋπόθεση η έγκαιρη δήλωση των ενδιαφερομένων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο., στο τηλέφωνο 2351076041 (κ. Ροδή Ναβροζίδου).

   Αναχώρηση στις 7:30 μ.μ. από το υπεραστικό ΚΤΕΛ και επιστροφή με το τέλος της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου