Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Δήμος Δίου – Ολύμπου : Συναυλία Ζακ Στεφάνου,Γιάννη Βενιαμίν στο Λιτόχωρο

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα λάβει μέρος στο Αμφιθέατρο του Πάρκου Λιτοχώρου την Πέμπτη 27.08 στις 20:30 με τους Ζακ Στεφάνου και Γιάννη Βενιαμίν. Είσοδος ελεύθερη.

Οι δύο καλλιτέχνες αυτοπαρουσιάζονται  ως εξής:

«Ο Ζακ Στεφάνου είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του, μετά τον Σπύρο Γραμμένο, τουλάχιστον. Ο Γιάννης Βενιαμίν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της επόμενης γενιάς.

Οι δύο μαζί είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς που πέρασε και ακολουθεί. Για αυτό το λόγο τραγουδάνε παρέα. Παράλληλα παίζουν κιθάρα (ο καθένας με την δικιά του), αλλά δεν είναι τόσο καλοί, οπότε δεν μπορεί να γίνει ο παραπάνω συνειρμός.
Ο Ζακ Στεφάνου έχει πολλές μεγάλες επιτυχίες (όχι όπως o Πάνος Κιάμος, αλλά προσπαθεί). Ο Γιάννης Βενιαμίν θα έχει στο μέλλον. Μαζί κυκλοφόρησαν ήδη ένα αυτοσχέδιο βίντεοκλιπ ενός τραγουδιού με τον πρωτότυπο τίτλο "Σ' αγαπάω". Είναι ασπρόμαυρο κι έτσι δεν καταλαβαίνεις ότι τα ρούχα του Ζακ δεν ταιριάζουν με τα ρούχα του Γιάννη. Παράλληλα ηχογραφούν νέα κομμάτια που γράφουν παρέα. (και φροντίζουν όσο περισσότερο μπορούν να ταιριάζουν, αν όχι οι ποιότητες των ρούχων, τουλάχιστον τα χρώματα τους).
Ένα από αυτά είναι το "Κι όταν λειπεις"  που κυκλοφορεί ελεύθερο στο youtube  και αξίζει τα 4 λεπτά από τον χρόνο σου.  Θα υπάρξουν κι άλλα.
Προς το παρόν μπορείς να τους απολαύσεις ζωντανούς στο επόμενο live τους στο Λιτόχωρο.
Info: Πέμπτη 27.08 , Αμφιθέατρο Πάρκου Λιτοχώρου.
Στο τέλος της παράστασης ο Ζακ Στεφάνου θα μοιράσει αυτόγραφα του Νίκου Οικονομόπουλου, και ο Γιάννης θα μοιράσει το τηλέφωνο του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου