Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: O ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ μαζί του η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

                               Κυριακη 2 Αυγούστου 2015


Ο Κώστας Μακεδόνας, τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις και πάντα επιτυχημένες. Έτσι και τώρα, αυτό το καλοκαίρι, επιλέγει μελωδικούς και κυρίως λαϊκούς δρόμους επιδιώκοντας να ενωθεί με τον κόσμο σε μια παρέα που τραγουδάει την καρδιά και το κέφι της.

Ο αγαπημένος και πολύ σημαντικός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας την Κυριακη 2 Αυγούστου στο Ανοιχτό θέατρο Κολινδρου θα μας χαρίσει μερικές από εκείνες τις μουσικές βραδιές που θα μείνουν για καιρό μέσα μας.

Με τα τραγούδια του που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει, θα μας παρασύρει σε δυνατές μουσικές στιγμές που θα περιέχουν από το κλασικό πια «Ποδήλατο», τη «Λίζα»  και τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά της δισκογραφίας του και όχι μόνο, τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.

Δισκογραφικά, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο cd του Κώστα Μακεδόνα, από το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει το πρώτο single με τίτλο «Δεν σου ανήκω», ενώ το δεύτερο single με τίτλο «Χωρίς εσένα» ήδη έχει ξεκινήσει να μεταδίδεται και αναμένεται να γίνει και αυτό επιτυχία.

Μαζί του επί σκηνής, η Ζωή Παπαδοπούλου μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια που η πορεία της στο χώρο του καλού τραγουδιού αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Οργάνωση παραγωγής: fresh live & Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού ‘’Νικόλαος Λούσης’’

Ανοιχτό θέατρο Κολινδρού Πιερίας
Ώρα έναρξης: 21:15
Τηλεφωνο πληροφοριών: 6949950530,
Εισοδος: 10€, Μαθητικο: 5€, Προπωληση: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: LIGHTMADE (Eυριπίδης Θεοδοσίου), τηλ: 2353021447
ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Βιβλιοπωλείο Σαββίδης, τηλ: 2351046830
Ηλεκτρονικα 10€: http://www.viva.gr/
και όλα τα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία προπώλησης, IANOS, PUBLIC, SEVEN SPOT, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, MEDIA MARKT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου