Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ 4-0

raxi_pierikos_kypello_29102015 (4)http://www.pamespor.gr

Επικράτησε εύκολα στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο του Λόφου με τον Απόλλωνα Ράχης

Για τον θεσμό του κυπέλλου ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε στον Λόφο με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΑΧΗΣ και επικράτησε με 4-0, δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.
Ο προπονητής των μελανόλευκων Νίκος Ζαλίκας έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν από την αρχή του παιχνιδιού αφήνοντας αρκετούς βασικούς εκτός σχήματος.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90΄ λέπτου έχοντας ευκαιρίες και παρουσιάζοντας όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Κάποιες ωραίες στιγμές παρουσίασαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Ράχης. Τα τέρματα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ σημείωσαν οι: ΔαδάκοςΕυάγγελος στο 11΄ και 71΄και Τσιώλης Απόστολος στο 27΄ και 73΄.
raxi_pierikos_kypello_29102015 (3)Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ράχης Νικόλαος Γιαννιώτας απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την προσφορά της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πλακέτα έλαβε εκ μέρους της διοίκησης ο Γεν. Αρχηγός της ομάδαςΒασίλης Δαδάκος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαρίστησε την διοίκηση και την ομάδα του Απόλλωνα Ράχης για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα. Η φιλοξενία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΑΧΗΣ ήταν αξιέπαινη, φιλότιμη από την πρώτη στιγμή για όλη την αποστολή.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Νίκο Γιαννιώτα και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την υποδειγματική φιλοξενία τους καθώς και τους φιλάθλους του Απόλλωνα Ράχης οι οποίοι αρίστευσαν με την συμπεριφορά τους δείχνοντας αθλητική άμιλλα και φιλική συμπεριφορά, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για το «ευ αγωνίζεσθε». Τέτοιες ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο που το έχει μεγάλη ανάγκη.
Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: Παπατολίκας Δημήτρης, Πολυχρονιάδης Σταύρος, Ανδρεάδης Σταύρος, Ιορδανίδης Νίκος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Κωνσταντίνου Δημήτρης, Τσιώλης Απόστολος, Νταντίνης Κωνσταντίνος, Δαδάκος Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Σίμος, Πέεφ Όλιβερ.
Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές οι: Τροϊρης Νίκος, Καράμπελας Χρήστος, Κίτσιος Γιώργος.
raxi_pierikos_kypello_29102015 (2)raxi_pierikos_kypello_29102015 (1)raxi_pierikos_kypello_29102015 (6)raxi_pierikos_kypello_29102015 (7)raxi_pierikos_kypello_29102015 (5)raxi_pierikos_kypello_29102015 (8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου