Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για το Πάσχα



Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου σηματοδοτεί διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Στους κρίσιμους καιρούς που διανύουμε, στις καθημερινές προκλήσεις της εποχής που αντιμετωπίζουμε, οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, οδηγούν τα βήματά μας.

Είναι μία γιορτή που ενώνει τους Έλληνες γύρω από τα μηνύματά της, ενώ αποτελεί πηγή αισιοδοξίας για ένα κόσμο περισσότερο ανθρώπινο, για μια δίκαιη κοινωνία και κυρίως για ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ευημερία του.


Παράλληλα, αυτή η λαμπρή ημέρα αποτελεί μια ευκαιρία να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε και πού βαδίζουμε ως Έθνος, ως κοινωνία και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για την Ανάσταση και της πατρίδας μας. Το Αναστάσιμο μήνυμα για αγάπη και ελπίδα, αποτελεί ένα ουσιαστικό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι με διαρκή, συλλογική προσπάθεια και αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Θέλω να ευχηθώ από βάθους ψυχής, σε όλους τους Δημότες της Κατερίνης
τα φετινό Πάσχα να βιώσουμε την αναστάσιμη χαρά, με προσμονή, για ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο αύριο. Χρόνια πολλά  σε κάθε οικογένεια, με προκοπή και υγεία!


Ο Δήμαρχος Κατερίνης
Σάββας Χιονίδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου