Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλήνιες

Στη διάθεση τους έχουν οι υποψήφιοι των πανελληνίων τα μηχανογραφικά δελτία.Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους υποψήφιους μαθητές πως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα κατεβάσουν και να τα εκτυπώσουν.
Σύμφωνα με το news247.gr,  οι υποψήφιοι φέτος ανέρχονται στους 103.366 μαθητές, οι οποίοι αναμένεται να διεκδικήσουν μια από τις 69.985 θέσεις των ανώτατων ιδρυμάτων, μέσω των πανελλαδικών που θα ξεκινήσουν στις 16 Μαΐου, Οι περισσότεροι από τους υποψηφίους, είναι μαθητές των γενικών λυκείων, που έχουν επιλέξει να εξεταστούν με το νέο σύστημα, σε τέσσερα μαθήματα. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, οι απόφοιτοι που επέλεξαν το παλαιό σύστημα είναι 3.395 και αποτελούν το 4% των υποψηφίων των ημερήσιων ΓΕΛ.
ι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει, από τους τέσσερις τύπους μηχανογραφικού που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα:
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).
- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα (πατήστε εδώ).
- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ-Α΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα (πατήστε εδώ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου