Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΣΤΗ PELLATV.   Την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 19.00' θα προβληθεί από την Pellatv η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τονΔήμο Πύδνας-Κολινδρού και την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ν. Λούσης".
 Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη και πρεσβευτής Ελληνισμού Γιώργος Στασινάκης και συντονιστής της ο Βασίλης Τραούδας.
 
 Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον θάνατο (1957) του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη Ν. Καζαντζάκη, αλλά και 160 χρόνια από τη γέννηση (1857) του Γ. Ζορμπά και με αφορμή αυτές τις επετείους, πραγματοποιήθηκε η παραπάνω εκδήλωση.
Θέμα της ήταν: "Καζαντζάκης και Ζορμπάς μια αληθινή φιλία".
Στην εκδήλωση επίσης παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια του καθηγητή μουσικήςΒαγγέλη Μπουσμαλή και την συμμετοχή των Κώστα Μπιλιαδέρη,  Κωστή Χλεμέ και Νίκου Πολυζόπουλου, που ενθουσίασε το κοινό με την ποιοτική εκτέλεση και ερμηνεία των επιλεγμένων μουσικών κομματιών.
Τις δραστηριότητες της Ομάδας μπορείτε να τις παρακολουθείτε στο Facebook: Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου