Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μήνυμα του Αστέριου Φαρμάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ για το εκλογικό αποτέλεσμα


Θέλω να απευθύνω ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στις συνδημότισσες και τους συνδημότες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.
Δώσαμε ένα δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα με ήθος και εντιμότητα. Κινητήριος μοχλός μας η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει να γίνουμε ένας Δήμος Ισχυρός για Όλους.
Είμαστε παρόντες στην επόμενη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου – Ολύμπου, έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους που έχουμε κοινά σημεία στις προγραμματικές μας θέσεις και με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και ενότητα στον Δήμο μας.

Συγχαρητήρια στους κ.κ. Γερολιόλιο και Δημόπουλο για την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο και τους κ.κ. Κιάφα, Μυλωνέρο, την κα Κουρίτα και τον κ. Δημητριάδη για την προσπάθειά τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη και τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού μας για την εξαιρετική τους παρουσία σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, για την άριστη συμπεριφορά τους και για την ομαδικότητά τους. Μια εκπληκτική ομάδα που μόνο θετικά έχει να προσφέρει σε κοινές προσπάθειες. Είμαι περήφανος για την καθεμία και τον καθένα από εσάς.
Προχωράμε μαζί, με ξεκάθαρες θέσεις, με ακεραιότητα και διαφάνεια, θωρακίζοντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.
Ευχαριστώ για τη στήριξη, την τιμή, την αναγνώριση στο πρόσωπό μου και στην ομάδα μας. Είμαστε δίπλα στον κάθε δημότη, Αγωνιζόμαστε για τη συνολική μας πρόοδο.
Αστέριος Φαρμάκης
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου