Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο πλαίσιο της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019


 Αποτέλεσμα εικόνας για 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019


Φίλες και φίλοι,


Η  διεξαγωγή της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας είναι η αφετηρία και η κατάληξη μίας γόνιμης συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων, για την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας. Ταυτόχρονα, συνιστά ένα δημιουργικό σύμμαχο του επιχειρείν, που ανοίγει προοπτικές και νέους ορίζοντες στις υπηρεσίες και στις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα από την έκθεση τίθενται στο επίκεντρο οι προσφερόμενες υπηρεσίες των παραγωγικών φορέων, αναδεικνύεται το σύγχρονο προφίλ των υγιών επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τους δυναμικούς κλάδους της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ προβάλλονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και η αξία των προϊόντων του τόπου μας.


Ο Δήμος Κατερίνης, αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που έχει για την πόλη στηρίζει ενεργά αυτή την προσπάθεια ενισχύοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο τη λειτουργία της Έκθεσης, που αποτελεί πλέον θεσμό, με επιτυχημένο παρελθόν, δυναμικό παρόν και αναμφισβήτητα ευοίωνο μέλλον.

Προσδοκώντας η 10η διοργάνωση να αποτελέσει σημείο αναφοράς και τόπο εποικοδομητικής συνάντησης των επισκεπτών, των φορέων και των επιχειρήσεων καλωσορίζω τους συμμετέχοντες και εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία, σε αυτό το κορυφαίο οικονομικό - κοινωνικό γεγονός του επιχειρηματικού μας κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου