Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Στον Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο η νέα διοίκηση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης
          Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο επισκέφθηκε o νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης κ. Νίκος Τσιαμπέρας, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού κα Μιράντα Παππά και κα Λίτσα Κουκουλιάτα.

           Κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Κατερίνης, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχήθηκε στον κ. Τσιαμπέρα και τους συνεργάτες του τη βοήθεια του Θεού και να έχουν μια καλή και εποικοδομητική θητεία για το καλό της πόλης της Κατερίνης.
          Παράλληλα,  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον ΟΠΠΑΠ και τη διοργάνωση των φετινών «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» καθώς και προτάσεις για κοινές πρωτοβουλίες στο μέλλον. 
          Ως γνωστό τα τελευταία χρόνια, η Ιερά Μητρόπολη συμμετέχει ενεργά ως συνδιοργανωτής στον καταξιωμένο αυτό πολιτιστικό θεσμό-σύμβολο της πόλης.
          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος  εξέφρασε την επιθυμία για  αγαστή συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη θα στηρίξει το πνευματικό, διαπολιτισμικό αλλά και αναπτυξιακό έργο της νέας διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου  Κατερίνης στην κατεύθυνση ανάδειξης της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου