Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει τον αγώνα βουνού της Θεσσαλονίκης «Σύζαθλος»

24 Νοεμβρίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για «Σύζαθλος»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» προκηρύσσει για πέμπτη συνεχή χρονιά τον αγώνα βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στο πανέμορφο δάσος του «Σέϊχ Σου», του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης.

Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «5o Σύζαθλο».
Τρεις διαφορετικές διαδρομές, 5, 15 και 27 χλμ., αποτελούνται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς που υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες.
«Όλοι μαζί, συνθέτουμε τους ατομικούς μας στόχους μέσα στο δάσος που μας ενώνει, για ένα κοινό σκοπό: ‘αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο’», είναι το μήνυμα των διοργανωτών.
Ο «5ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου. Ο Ναός βρίσκεται στην έξοδο της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης στο ύψος του Δήμου Νεάπολης Συκεών (Επταπύργιο) με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο Φιλίππειο. Ένα χιλιόμετρο μετά την έξοδο (και μισό χιλιόμετρο πριν το ξενοδοχείο) στρίβουμε δεξιά. Στην διασταύρωση θα υπάρχει πινακίδα καθώς και εθελοντές για να κατευθύνουν τους συμμετέχοντες.
Το κάλεσμα στο Facebookhttp://www.facebook.com/events/418284572160906/
Ατομική εγγραφή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας: http://bit.ly/syzathlos_2019
Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνία με τη γραμματεία της «Συζωής»: 2310460777 (καθημερινές 10.00’-15.00’).
Παροχές: Αθλητική τεχνική μπλούζα, το νούμερο του αθλητή (με το όνομά του), χρονομέτρηση, μετάλλιο, τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα, έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά), φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά).
Ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι καλά στην υγεία του και τρέχει με δική του ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου