Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ – ΔΡΑΣΗ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ



Δωρεά & τοποθέτηση σταθμού - στάθμευσης ποδηλάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ένας ακόμη Σταθμός Στάθμευσης Ποδηλάτων, παραδόθηκε και τοποθετήθηκε στην πόλη της Κατερίνης. Ειδικότερα, κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προς τον Σύλλογο Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, ο πρόεδρος του συλλόγου Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο ταμίας Ιωάννης Τσιαλός και το μέλος  Χαράλαμπος Εγγονίδης τοποθέτησαν (την περασμένη Παρασκευή), Σταθμό Στάθμευσης Ποδηλάτων, πλησίον της εισόδου του Πνευματικού Κέντρου (Δημοτική Βιβλιοθήκη).

Στη διαδικασία τοποθέτησης παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης Γεώργιος Τσιαλός και η αναπληρώτρια πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης - μέλος της επιτροπής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Νόπη Βαρυτιμίδου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
«Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και η νέα διοίκηση  του Δήμου Κατερίνης αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη μας για το ποδήλατο, τον σεβασμό μας για το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Ευχαριστούμε θερμά την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, με την οποία εγκαινιάζουμε μία δημιουργική και είμαι βέβαιος αγαστή συνεργασία. Όραμά μας η Κατερίνη να γίνει φιλική για τους ποδηλάτες, καθώς θεωρούμε το ποδήλατο ως το πλέον κατάλληλο, χρήσιμο και οικολογικό μεταφορικό μέσο για μικρές και μεγάλες αποστάσεις» σημείωσε μεταξύ  ο κος Τσιαλός.
ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
 «Δηλώνουμε  αρωγοί σε όλες δράσεις της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας η οποία διεκδικεί διαχρονικά τη δημιουργία κατάλληλων και επαρκών ποδηλατικών υποδομών στην πόλη μας και προωθεί με κάθε τρόπο την κυκλοφοριακή και οικολογική παιδεία» τόνισαν σχετικά, τα μέλη της επιτροπής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου