Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ημερίδα για την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον σήμερα στη Θεσσαλονίκη

 
Ημερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον συνδιοργανώνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του ΠΑΑ 2014-2020.
Η ημερίδα, με τίτλο «Συνεργαζόμαστε για την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον: Δημιουργία Επιχειρησιακών Ομάδων Μέτρου 16», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι Θεσσαλονίκης) και διοργανώνεται στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης του Μέτρου 16 «Συνεργασία» του ΠΑΑ 2014-2020, καθώς και η σχετική πρόσκληση για τη χρηματοδότηση προτάσεων συνεργασίας μεταξύ αγροτών, ερευνητών, συμβούλων και φορέων τεχνογνωσίας για την υλοποίηση καινοτόμων σχεδίων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν θεματικά εργαστήρια τα οποία θα λειτουργήσουν ως πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και αναγνώρισης αναγκών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν και να συνεργαστούν για τη δημιουργία Επιχειρησιακών Ομάδων.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε εκπροσώπους συλλογικών σχημάτων του αγροτικού τομέα, όπως συνεταιρισμούς, Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ), ομάδες παραγωγών (ΟΠ), εκπροσώπους της ερευνητικής και επιστημονικής κοινότητας, εκπροσώπους του ΓΕΩΤΕΕ, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για συνεργασία στο πλαίσιο του Μέτρου 16.
Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης.
pin.png
pin2.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου