Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Έξω οι εργοδότες από τα σωματεία και το εργατικό κίνημα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΥΝΠ

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους της Πιερίας τα έργα και τις ημέρες του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) και υπεύθυνου Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕΔημήτρη Καραγεωργόπουλου. Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν στην ολότητά του το βρώμικο ρόλο που παίζει ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός στις γραμμές του εργατικού κινήματος, αφού ο γνωστός συνδικαλιστής είναι παράλληλα και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που σύμφωνα με τους σκοπούς της:
·         Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων
·         Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις
·         Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα
·         Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

     Ο ίδιος για όλα τα παραπάνω είχε το θράσος να δηλώσει οτι έγινε εργοδότης για να προστατέψει τους εργαζόμενους!
     Αδίστακτοι οι εργατοπατέρες που σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι προσπαθούν να προωθήσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα, δε δίστασαν να έχουν και αφεντικά μέσα στα σωματεία μας.
     Σοβαρές είναι οι ευθύνες τόσο της ίδιας του της παράταξης, όσο και των πλειοψηφιών στη Διοίκηση της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ. Είναι απαράδεκτο να σουλατσάρουν στις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος εργοδότες. Αίσχος!
     Τα στελέχη και τα μέλη ΔΣ ανώνυμων εταιριών ας πάνε να δραστηριοποιηθούνε στις ενώσεις των εργοδοτών, όπου ανήκουν.
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη Διοίκηση της ΓΣΣΕ και της ΟΙΥΕ να συνεδριάσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, με θέμα την αποπομπή και την καθαίρεση του Δ. Καραγεωργόπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου