Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Seajets συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με δύο νέα δρομολόγια



Από τις 29 Ιουνίου, η Seajets, η εταιρία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, προσφέρει τώρα και την πιο αξιόπιστη λύση για ταξίδια στο Αιγαίο, εγκαινιάζοντας δύο νέα δρομολόγια και ενώνοντας τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο και τη Μακεδονία με την Κρήτη. 

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο Aqua Blue βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.


Το χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων περίπου Aqua Blue παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν τις υπηρεσίες του στα ευρύχωρα σαλόνια και τις άνετες καμπίνες του. Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip). 


Η Seajets, από τις 9 Ιουλίου, ανοίγει και έναν ακόμη δρόμο προς το Αιγαίο στη νύφη του Θερμαϊκού με ένα δρομολόγιο που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, Σκόπελο στις 16.45 και Σκιάθο στις 17.30 και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Και αυτό το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα ανακαλύπτει το Αιγαίο με την άνεση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Seajets. 

 Δείτε τιμές και δρομολόγια ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου