Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την 35η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης



Με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και προβολή των τοπικών και όχι μόνο προϊόντων και επιχειρήσεων, στο ριζωμένο στην συνείδηση κατοίκων και επισκεπτών αυθεντικό λαϊκό θεσμό, ο Δήμος Κατερίνης ανοίγει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης τις πύλες της 35ης Εμποροπανήγυρης. Η έναρξη θα γίνει στις 20:00 με την καθιερωμένη τελετή των εγκαινίων από τον εκλεγέντα Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.


Ήδη η επιτροπή λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, οι υπηρεσίες του Δήμου γενικότερα εργάζονται καθημερινά, προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της 35ης Εμποροπανήγυρης και ειδικότερα από 01 έως 07 Σεπτεμβρίου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις έγιναν ήδη οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης – επισκευών στις εγκαταστάσεις, καθαρισμού χόρτων κ.λ.π.

Η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους.  Οι εγγραφές των συμμετεχόντων συνεχίζονται και το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο.

Στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να κάνουν τις αγορές τους. Παράλληλα, θα λειτουργεί Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, ψησταριές και ζαχαροπλαστεία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν ντόπια παραδοσιακά εδέσματα κ.α.

Πλούσιο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τους διοργανωτές, θα πλαισιώνει και φέτος τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Η οργάνωση της Εμποροπανήγυρης γίνεται με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Νίκου Παπαζιώγα και του εντεταλμένου συμβούλου Γεώργιου Γαβρίδη. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κος Παπαζιώγας: «Εργαζόμαστε συστηματικά και φιλοδοξούμε ο ιδιαίτερα θετικός απολογισμός και οι κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών, να καταγραφούν και φέτος προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών.  Επιδιώκουμε τη βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία του αυθεντικού λαϊκού θεσμού της Εμποροπανήγυρης, την ανάδειξη και προβολή της τοπικής και όχι μόνο παραγωγής. Βοηθούντος και του καλού καιρού, προτρέπουμε μικρούς και μεγάλους για μια βόλτα στην Εμποροπανήγυρη».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου