Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΠΑΡΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ OLYMPUS MARATHON 2019


Οι εθελοντές και οι εθελοντικές ομάδες του Olympus Marathon γιόρτασαν την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης του 2019. Απόλαυσαν τη συνεύρεση και συνεστίασή τους σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα το αυγουστιάτικο βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε στο εστιατόριο «Ελληνικόν» στην περιοχή του Βαρικού.

Ο πρόεδρος του ΟΜ, Άρης Νίκας, ο τεχνικός διευθυντής , Διονύσης Στρογγύλης, τα μέλη του ΔΣ, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και επικεφαλής των τομέων ευθύνης, οι εθελοντές και οι εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν ανιδιοτελώς τη διοργάνωση συναντήθηκαν αυτή τη φορά χωρίς χαρτιά, μολύβια και υπολογιστές.

Παρόντες και μεμονωμένοι εθελοντές αλλά και εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων που δρουν στην περιοχή μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουν αποτελεσματικά τη διοργάνωση και κάθε χρόνο εξελίσσουν ποιοτικά την προσφορά χρόνου και εξειδικευμένων γνώσεων στη διοργάνωση του ΟΜ.
Αξίζει να τιμηθούν έστω και με μια αναφορά οι εθελοντικές μας ομάδες αφού σε αυτές και το έργο τους οφείλεται η τεράστια επιτυχία του Olympus Marathon στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.
 
 1. Ε.Ε.Σ. Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης
 2. Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας
 3. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιτοχώρου 
 4. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κατερίνης
 5. Φυσιολατρικός Σύλλογος Λιτοχώρου «Ο Όλυμπος»
 6. Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης
 7. Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΡΙΑΣ»
 8. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Δίου
 9. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρίτσας
 10. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου
 11. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς
 12. Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πέτρας
 13. Εθελοντική Ομάδα Δίου «Ο Ουρλιάς»
 14. Εθελοντές Δασοπυροσβέστες πρώην Δήμου Δίου
 15. Δρομείς Υγείας Πανσερραϊκού
 16. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης
 17. Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας
 18. ΔΙΕΚ Κατερίνης-Συνοδοί Βουνού
 19. Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "ΖΕΥΣ"
 20. Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου

Ο πρόεδρος, Άρης Νίκας συνεχάρη τους εθελοντές που με τη συμβολή τους ανέδειξαν παγκοσμίως τη διοργάνωση, αφού οι δύο αγώνες της, Olympus Marathon και Olympus Vertical, για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετείχαν στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος Migu Run Skyrunning World Series και προέβαλαν την περιοχή μας, τον Όλυμπο και τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο παγκόσμιο στερέωμα του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που μόχθησαν αναλαμβάνοντας επιτελικές θέσεις ευθύνης και έφεραν σε πέρας με προσήλωση ό,τι ανέλαβαν.

Κλείνοντας η υπεύθυνη εθελοντών βουνού, Λίτσα Νίκα εξήρε την προσπάθεια και το έργο των-εθελοντών στους σταθμούς υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών και ανέδειξε περιπτώσεις εθελοντών που επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η βραδιά συνοδεύτηκε με νότες και τραγούδια μουσικού σχήματος φίλων της διοργάνωσης αποτελούμενο από την Κωστή Μπαλανίκα (κιθάρα- τραγούδι), Γιάννη Καρτσιώτη (κιθάρα- τραγούδι), Βαγγέλη Καρακίτσιο (μπουζούκι) και αθλητή ορεινού τρεξίματος συνάμα και το πολυτάλαντο μέλος του ΔΣ, Γιάννη Μπουντόλα (κρουστά-τραγούδι).

Ήταν μια βραδιά που τα χαμόγελα περίσσεψαν και ανανεώθηκε το ραντεβού στις 8 του Δεκέμβρη , στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα.
 
Σας ευχαριστούμε.


Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του ΟΜ 2019

OLYMPUS MARATHON
Running with the gods
Mount Olympus, Litochoro, Greece
16th edition, 29 June 2019
web: www.olympus-marathon.com
email: info@olympus-marathon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου