Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, και το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 7μμ στην ΕΚΑΒΗ, με θέμα τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο και τις αντεργατικές ανατροπές που ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή η νέα κυβέρνηση. Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Κουρμούλης, μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ.

Συνάδελφοι, Συναγωνιστές από όλους τους κλάδους,
Μπροστά στη συνέχιση της αντιλαϊκής-αντεργατικής επίθεσης που σχεδιάζει η κυβέρνηση δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς. Πήραμε ήδη μέσα στο καλοκαίρι μια γεύση από τον οδοστρωτήρα νέων μέτρων που ετοιμάζουν. Θέλουν να βάλουν στο γύψο το εργατικό κίνημα, να ξεμπερδεύουν με τα εργατικά δικαιώματα, να βάλουν εμπόδια στην οργανωμένη πάλη.
Έχουμε τη δύναμη να τους κόψουμε τη φόρα. Να μην επιτρέψουμε να γκρεμίσουν ότι δικαίωμα, μέσα από αγώνες, καταφέραμε να κρατήσουμε τα χρόνια της κρίσης. Να παλέψουμε για ένα κίνημα μαζικό, ταξικό μέσα από το οποίο θα διεκδικήσουμε ζωή και δουλειά με δικαιώματα στο ύψος των αναγκών της εποχής μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, να παραβρεθούν στην εκδήλωση των ταξικών δυνάμεων τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 7μμ στην ΕΚΑΒΗ.  
Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας
Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου