Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»


Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Με μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη ανακοινώνω τη συμμέτοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» και επικεφαλής τον κ. Γιώργο Νταντάμη. Η πρότασή του ν’ αποτελέσω μέλος μιας ομάδας πολυσυλλεκτικής και ακηδεμόνευτης, ικανής και πρόθυμης να εργαστεί, για ν’ αποκτήσει η πόλη μας ταυτότητα κι όσοι την κατοικούμε ποιότητα ζωής, είναι τιμή και συνάμα πρόκληση.


Είναι τιμή, γιατί γίνεται από έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στον επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό στίβο. Με βαθιά παιδεία κι εντιμότητα, με τεχνοκρατική αντίληψη διαχείρισης των προβλημάτων που υπηρετεί τον άνθρωπο, ιδεολόγος αλλά όχι ιδεοληπτικός, κομίζει μια άλλη φιλοσοφία διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Από την άλλη είναι πρόκληση, γιατί, διανύοντας μια περίοδο διάχυτης δυσπιστίας, απαξίωσης της πολιτικής και συμβιβασμού με τα κακώς κείμενα, πρέπει να πείσουμε πως έχουμε ρεαλιστικές εναλλακτικές προτάσεις, για να αντιμετωπίσουμε χρόνιες παθογένειες και να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του δήμου μας.
Σ’ αυτή, λοιπόν, την προσπάθεια ανανέωσης του Δήμου Κατερίνης θεωρώ πως αξίζει να συστρατευτώ με μεράκι και σεβασμό απέναντι στη γενέθλια πόλη, επενδύοντας, βέβαια, στην εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.


Με εκτίμηση


Παταρίδου Κυριακή
Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης-Φιλόλογος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου