Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ





Με έμφαση στην υγιεινή διαβίωση και την ασφάλεια μαθητών και διδασκόντων παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι σε εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.


Ειδικότερα, οι εργασίες, αφορούν χώρο (πρώην ΚΕΓΕ), ο οποίος μετά τις επικείμενες παρεμβάσεις και έως την ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο, πρόκειται προσωρινά να λειτουργήσει ως μέρος αυτού.

Ήδη από το καλοκαίρι σε συνεννόηση με τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, υλοποιήθηκαν προκαταρκτικές εργασίες, όπως π.χ. ενοποίηση χώρων αίθουσας εκδηλώσεων και απομάκρυνση παλαιών αντικειμένων, ενώ στην παρούσα φάση οι εργασίες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων στην αποξήλωση των κεράμων της υπάρχουσας σκεπής, στην κατασκευή νέας τεγίδωσης, στην τοποθέτηση θερμομόνωσης και στην επικεράμωση με κεραμίδια γαλλικού τύπου.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, θα ακολουθήσει αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης (λέβητα-κυκλοφορητή-θερμοστάτες χώρων), ενώ στις εργασίες που προγραμματίζονται περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τόσο του ηλεκτρολογικού πίνακα με  νέο, όσο και η αντικατάσταση  όλων των καλωδιώσεων του χώρου.

Το έργο προϋπολογισμού 71.950,90 ευρώ με Φ.Π.Α. χρηματοδοτείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ενώ εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου