Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Χριστίνα Σιδηροπούλου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», του Γ. Νταντάμη.



«Στην Κατερίνη άξιζαν τα περισσότερα αλλά της επέβαλαν τα λιγότερα. Η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή»



Σε κάθε γειτονιά μας ζητούν επιτέλους κάποιος «να περιβάλλει τον Δήμο μας με γνήσιο ενδιαφέρον. Να μη μας θυμούνται μόνο σε προεκλογικές περιόδους, κάνοντας μπαλώματα και δείχνοντάς μας μακέτες που παραπέμπουν στο μέλλον».  
Οι άνθρωποί μας κουράστηκαν από τα «θα», την προχειρότητα, την αδικαιολόγητη αναμονή, την παντελή ανυπαρξία σχεδιασμού.

Η αδιαφορία του κόσμου είναι στενόχωρη αλλά δικαιολογημένη. Η δική μου γενιά κλήθηκε να βγει μπροστά. Και, ο πρώτος στόχος που πρέπει να πετύχει είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο δικός μου πρώτος στόχος, ο συνδημότης μου.
Ο δεύτερος στόχος είναι να πιστέψουμε στο «εμείς», να γυρίσουμε πλάτη στην νοοτροπία του «εγώ» και να δουλέψουμε σαν ομάδα. Οι γειτονιές μας να βρουν τη ζωντάνια τους. Να πλημμυρίσουν φως, ασφάλεια και χαρούμενους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο δικός μου δεύτερος στόχος να εργαστώ με τους ανθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου