Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Την 1η Μάη απεργούμε και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 10:30πμ.


Αποτέλεσμα εικόνας για συνδικατο πρωτοπορια
1η Μάη 2019
Ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους
Με συνδικάτα των εργατών και όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών
Απεργιακή συγκέντρωση Πλατεία Ελευθερίας – Κατερίνη 10:30πμ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                               
Η 1η Μάη είναι μέρα απεργίας, μέρα μνήμης των αγώνων που έδωσαν οι εργάτες παγκόσμια ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι μέρα που τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας, από το Σικάγο το 1886, έως το ’36 στη Θεσσαλονίκη και τους 200 της Καισαριανής, που δώσανε το αίμα τους για την υπόθεση της εργατικής τάξης.
Σήμερα το ταξικό εργατικό κίνημα παίρνοντας τη σκυτάλη της ανειρήνευτης πάλης ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, συνεχίζει αταλάντευτα να δίνει μικρές και μεγάλες μάχες μπροστά στο στόχο για την ικανοποίηση των δικών μας σύγχρονων αναγκών, μέχρι να πετάξουμε οριστικά από το σβέρκο μας τους εκμεταλλευτές μας και το πολιτικό τους προσωπικό.
Κόκκινη Πρωτομαγιά! Πρωτοπόρα εργατιά!
Μπροστά στην 1η Μάη, συνάδελφοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ενώνουμε τη φωνή μας και υψώνουμε το μπόι μας σε όσους μας θέλουν υποταγμένους, να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, Κυριακές, Λευκές Νύχτες και Μαύρες Παρασκευές, να χαμογελάμε επειδή παίρνουμε 300 ευρώ μισθό. Ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να πούνε ‘φτάνει πια’! Φτάνει πια με τους μισθούς ψίχουλα, την απληρωσιά, την εντατικοποίηση. Φτάνει πια με τους μαφιόζους του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης που νομίζουν oτι φορώντας το μανδύα του συνδικαλιστή θα αποπροσανατολίσουν το κίνημα. Που έχουν απομακρύνει τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα ή που τους σέρνουν στα δικαστήρια για να βρούνε το δίκιο τους. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος της ταξικής σύγκρουσης, είναι ο σίγουρος δρόμος, η μόνη διέξοδος!
Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά – Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά
Την 1η Μάη απεργούμε και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 10:30πμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου