Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές - Οι λόγοι που θα σας πείσουν ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει τον Αύγουστο

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές - Οι λόγοι που θα σας πείσουν ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει τον Αύγουστο

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι με την τελευταία ημέρα του Αυγούστου τελειώνει και το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι αυξημένες κρατήσεις το μήνα Σεπτέμβριο δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Όλο και περισσότεροι Έλληνες και ξένοι επιλέγουν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Τα οφέλη, όπως και τα πλεονεκτήματα του να κάνετε διακοπές το Σεπτέμβριο πολλά.
Βρίσκετε πολύ πιο εύκολα κατάλυμα. Με τους περισσότερους να έχουν ήδη επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές τους το να βρείτε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της επιθυμίας σας στον αγαπημένο σας προορισμό μοιάζει… παιχνιδάκι.
Οι τιμές είναι χαμηλότερες. Τόσο τα ξενοδοχεία όσο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν χαμηλότερες τιμές, καθώς η high season έχει περάσει και εφαρμόζεται άλλη τιμολογιακή πολιτική.
Ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος. Ο προορισμός της επιλογής σας δεν «βουλιάζει» από τουρίστες όπως συμβαίνει συνήθως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, και έτσι έχετε ολόκληρο το νησί (σχεδόν) δικό σας.
Καλύτερες παροχές υπηρεσιών. Τόσο στο κατάλυμα όπου μένετε, όσο και στις επιχειρήσεις που επισκέπτεστε (beach bars, cafes, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαράκια) η εξυπηρέτηση και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πολύ καλύτερες, καθώς το προσωπικό δεν έχει να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα αμέτρητους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου